Εκπληκτικές απεικονίσεις με μερικά κλικ

Φωτορεαλιστικές εικόνες και εμπειρίες
σε πραγματικό χρόνο

Γιατί να επιλέξετε μεταξύ ενός εργαλείου σε πραγματικό χρόνο ή ενός φωτορεαλιστικού προγράμματος απεικονίσεων; Το Twinmotion σας δίνει και τα δύο. Σε λιγότερο χρόνο από ό,τι νομίζατε οτι θα χρειαζόταν, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, βίντεο υψηλής ποιότητας και συναρπαστικές εμπειρίες σε πραγματικό χρόνο, όλα με την ίδια εφαρμογή.

Γρήγορα, εύκολα και διασκεδαστικά

To διαισθητικό περιβάλλον εργασίας και οι ροές εργασίας με μεταφορά και απόθεση του Twinmotion σημαίνουν ότι δεν χρειάζεται να είστε μάγος λογισμικού για να ανταποκριθείτε στην ταχύτητα. Ακόμη και πολύπλοκα εφέ, όπως η αλλαγή της εποχής ή το να κάνετε τους πεζούς να ακολουθήσουν μια διαδρομή, επιτυγχάνονται με μερικά κλικ.

Απεριόριστες δυνατότητες

Ξεχάστε τα αδιέξοδα και τα μαύρα κουτιά. Το έργο σας στο Twinmotion μπορεί να μεταφερθεί απευθείας στο Unreal Engine, όπου μπορείτε να το μετατρέψετε σε μια εξελιγμένη εμπειρία με προσαρμοσμένες αλληλεπιδράσεις που λέει ακριβώς την ιστορία που το χρειάζεστε — χωρίς να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή.

Οι ZAHA HADID ARCHITECTS στρέφονται στο Twinmotion
για τις πρώιμες σπουδές σχεδιασμού

Το παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο Zaha Hadid Architects χρησιμοποιεί το Twinmotion για να εξερευνήσει γρήγορα και να επαναλάβει τις πρώιμες ιδέες σχεδίασης, πριν αναθεωρήσει τα έργα του με τους ενδιαφερόμενους σε οποιαδήποτε τοποθεσία.

Από το σχέδιο σε εμπειρία μέσα σε λίγα λεπτά

Θέλετε να δοκιμάσετε απεικονίσεις  πραγματικό χρόνο; Το Twinmotion μπορεί να εισάγει τα δεδομένα σας μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς απώλεια λεπτομέρειας. Μόλις διασυνδέσετε, μπορείτε να συνεχίσετε να βελτιώνετε στο αγαπημένο σας λογισμικό σχεδίασης πριν στείλετε αυτές τις αλλαγές στο Twinmotion με ένα μόνο κλικ.

Υποστήριξη για κάθε εφαρμογή

Συγχρονίστε άμεσα με τα Allplan, Archicad, BricsCAD, Revit, Rhino, RIKCAD, SketchUp Pro, SOLIDWORKS και Vectorworks στο Twinmotion με ένα μόνο κλικ. Για οτιδήποτε άλλο, το Τwinmotion υποστηρίζει μια τεράστια γκάμα μορφών αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των κινούμενων αρχείων FBX και glTF.

Διασύνδεση με το Unreal Engine

Το Twinmotion είναι μόνο η αρχή. Με τη διασύνδεση στο Unreal Engine, οι προκαταρκτικές ιδέες μπορούν να μετατοπιστούν σε προηγμένες απεικονίσεις που δεν μοιάζουν καθόλου με τον ανταγωνισμό—όλα από το ίδιο αρχείο. Εδώ δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Εργαστείτε με απόδοση σε πραγματικό χρόνο

Αναπτύξτε και βελτιώστε το σχέδιό σας ενώ εργάζεστε σε  φωτορεαλιστική ποιότητα. Με το Twinmotion, οι αλλαγές που κάνετε ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο—όχι άλλες εικασίες, όχι πια η αναμονή για renders. Μπορείτε ακόμη και να μεταβείτε στη λειτουργία VR για να αποκτήσετε πραγματικά την αίσθηση του έργου σας σε ανθρώπινη κλίμακα.

Φωτισμός υψηλής πιστότητας σε πραγματικό χρόνο

Ο φωτισμός παίζει τεράστιο ρόλο στη διαμόρφωση της διάθεσης μιας σκηνή. Με απόδοση εικόνας σε πραγματικό χρόνο που περιλαμβάνει δυναμικό φωτισμό (global illumination) , μπορείτε να δείτε αμέσως τα αποτελέσματα της προσαρμογής του φωτισμού σας για να δημιουργήσετε ακριβώς την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε.

Διαδραστικά εργαλεία δημιουργίας

Ζωγραφίστε τη βλάστηση με ένα πινέλο. ορίστε τις διαδρομές που θα ακολουθήσουν  για τα οχήματα και τους πεζούς, με μερικά κλικ. Προσαρμόστε μερικές παραμέτρους για να φτιάξετε μια αυτόματη πόρτα που ανοίγει μόνη της  για να ταιριάζει στον χώρο που χρειάζεστε.

Εκτεταμένη βιβλιοθήκη Αντικειμένων—συμπεριλαμβανομένων των Smart Assets!

Τα δωρεάν αντικείμενα είναι διασκεδαστικά και το Twinmotion προσφέρει πάνω από 10.000, υψηλής ποιότητας αντικείμενα, που μπορείτε απλώς να μεταφέρετε και να τοποθετήσετε στη σκηνή σας. Τι θα γινόταν όμως αν μερικά από αυτά είχαν ρεαλιστικά χαρακτηριστικά που εμφανίζονται αυτόματα; Αυτή είναι η ιδέα πίσω από τα Smart Assets. Τα δέντρα μεγαλώνουν, οι πόρτες ανοίγουν και οι άνθρωποι μετακινούνται – όπως και στην πραγματική ζωή.

Drag-and-drop υλικά PBR

Με την τεράστια βιβλιοθήκη του Twinmotion με τεχνητά  και φυσικά υλικά βάσης—τα θα βρείτε τα πάντα, από λιθόστρωτα και αντιολισθητικά δάπεδα μέχρι νερό, άμμο και λάσπη—είναι εύκολο να αποκτήσετε την εμφάνιση που θέλετε, απλά σύροντάς τα και τοποθετώντας τα στα αντικείμενά σας.

Διασύνδεση με Quixel και Sketchfab

Η βιβλιοθήκη του Twinmotion περιλαμβάνει ενσωματωμένη πρόσβαση και στα Quixel Megascans, τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη σαρώσεων υψηλής ποιότητας στον κόσμο, και σε πάνω από 660.000 (και αυξανόμενα!) δωρεάν στοιχεία από το Sketchfab, τον δημοφιλή ιστότοπο της πλατφόρμας τρισδιάστατης μοντελοποίησης.

Ώρα της ημέρας, εποχές και καιρός

Επικοινωνήστε πώς θα φαίνεται το σχέδιό σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, οποιαδήποτε εποχή και σε κάθε καιρό. Με απλές ρυθμίσεις  μπορείτε να πάτε από τη μέρα στη νύχτα, από την άνοιξη στο χειμώνα και από ξηρασία, σε βροχή ή χιόνι. Τα φύλλα θα αλλάξουν ακόμη και χρώμα και θα πέσουν από τα δέντρα.

Ανάπτυξη και φάσεις του έργου

Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα, όπως και τα κτίρια και τα τοπία. Με το Twinmotion, μπορείτε να δείξετε τις φάσεις ενός κατασκευαστικού έργου με την πάροδο του χρόνου και να δείξετε πώς θα μεγαλώσουν τα δέντρα από δενδρύλλια μέχρι την ωρίμανση.

Μη ρεαλιστικά στυλ απεικόνησης

Πείτε τη σωστή ιστορία τη σωστή στιγμή, με πολλά διαφορετικά μη ρεαλιστικά στυλ απόδοσης όπως λευκό μοντέλο και κρυφή γραμμή, με το πάτημα ενός κουμπιού. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία x-ray για να δείξετε τις κρυφές  υποδομές. Δημιουργήστε τομές μέσα στα κτίρια για να δείξετε τη χρήση ενός  χώρου.

Twinmotion Cloud

Μοιραστείτε με οποιονδήποτε, οπουδήποτε στον κόσμο, με κάθε λεπτομέρεια ανέπαφη ,μια πλήρως πλοηγήσιμη τρισδιάστατη παρουσίαση σε πραγματικό χρόνο ή ένα εκ των προτέρων σετ Πανοράματος του έργου σας. Με το Twinmotion Cloud, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναθεωρήσουν το σχέδιό σας είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού σε υπολογιστή, tablet ή smartphone.

Εμπειρίες που καθηλώνουν

Δώστε στους θεατές την πλήρη προοπτική, με τη δυνατότητα εξαγωγής πανοραμικών βίντεο 360°. Και, με την υποστήριξη για προβολή και αλληλεπίδραση σε τοπικές παρουσιάσεις και cloud σύνολα πανοράματος σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας μπορείτε ακόμη και να τοποθετήσετε τους πελάτες μέσα στο μοντέλο σας.

Εκπληκτικές τελικές εικόνες

Όταν πρόκειται για το μάρκετινγκ της ιδέας σας, η ποιότητα είναι το κλειδί. Με το ενσωματωμένο Path Tracer του Twinmotion και το φωτισμό ουρανού HDRI, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε εικόνες, πανοράματα και βίντεο που συναγωνίζονται τις αποδόσεις εικόνας σε τοπικό υπολογιστή (offline renderings)—όλα χωρίς να βγείτε από το πακέτο.