Archicad 26

Μείνετε προσηλωμένοι, Σχεδιάστε περισσότερο

Δοκιμή Archicad

SZERVITA SQUARE BUILDING, BUDAPEST, HUNGARY © DVM GROUP, DVMGROUP.COM

Μείνετε προσηλωμένοι, Σχεδιάστε περισσότερο

Με δυνατές βελτιώσεις στον αυτόματο σχεδιασμό, την τεκμηρίωση, τις ροές συνεργασίας, καθώς και τις πρωτότυπες λύσεις οπτικοποίησης, το Archicad 26 σας βοηθά να εστιάσετε σε αυτό που ξέρετε καλύτερα: να σχεδιάζετε εξαιρετικά κτήρια.

Δώστε ώθηση στον εαυτό σας

Έχετε ανάγκη για ταχύτητα?

Το Archicad 26 και το BIMx Desktop Viewer είναι τώρα απίστευτα γρήγορα χάρη στην εγγενή υποστήριξη του Apple Silicon.

Download now

Δείτε τα Νέα Χαρακτηριστικά αναλυτικά

Το Archicad 26, σε συνδυασμό με το BIMx και το BIMcloud εν δράσει, σας βοηθούν να σχεδιάσετε, να οπτικοποιήσετε, να συνεργαστείτε και νέα τεκμηριώσετε ακόμα πιο αποτελεσματικά!

Σχεδίαση

Ξοδέψτε λιγότερο χρόνο για τη διαχείριση του έργου και περισσότερο για τη Σχεδίαση – το Archicad 26 βοηθά να παραμείνει η ομάδα σας οργανωμένη και τα αρχεία σας εύκολα προσβάσιμα, ακόμα και όταν οι μελέτες ολοένα μεγαλώνουν σε μέγεθος και πολυπλοκότητα.

CHARLES PERKINS CENTRE

Building

SYDNEY, AUSTRALIA

Location

FJMTSTUDIO.COM

Firm website

© DEMAS RUSLI

Photo

“We were able to channel efficiencies from the documentation phase back into design.”

JOHNATHAN REDMAN

Building

PRINCIPAL

Title

FJMT, AUSTRALIA

Company

Ανακαλύψτε τη Διαχείριση Χαρακτηριστικών

Η προηγμένη Διαχείριση Χαρακτηριστικών του Archicad βοηθά τα πολυάσχολα αρχιτεκτονικά γραφεία να έχουν άμεση πρόσβαση στα κατάλληλα αρχεία, οργανώνοντας τις μελέτες τους με ακρίβεια

Ταχύτερη Πλοήγηση

Ξεχάστε την ατέλειωτη αναζήτηση! Βρείτε τα συγκεκριμένα στοιχεία που αναζητάτε εύκολα και γρήγορα, με τη νέα Εύρεση Πλοηγού, για ταχύτερη πλοήγηση εντός της μελέτης

Ενισχυμένες Υπερισχύουσες Επιφάνειες

Ταχύτερη μοντελοποίηση και τεκμηρίωση ανοιγμάτων με λιγότερες προσωρινές λύσεις, χάρη στον καλύτερο έλεγχο επιφανειών των ανοιγμάτων και στις νέες επιλογές που προστέθηκαν στα Υπερισχύοντα Γραφικά

Έξυπνη Δημιουργία Αντικειμένων με το εργαλείο Library Part Maker

Αναπτύξτε τις δικές σας βιβλιοθήκες παραμετρικών αντικειμένων χωρίς τη βοήθεια κώδικα! Δημιουργήστε πόρτες, παράθυρα και άλλα παραμετρικά αντικείμενα εύκολα, με μεθόδους γραφικής επεξεργασίας. Το εργαλείο Library Part Maker κάνει τη δημιουργία αντικειμένων πανεύκολη!

Διατίθεται μόνο για συνδρομητές Graphisoft Forward και SSA

Προσαρμόσιμα ντουλάπια κουζίνας

Με τη δυνατότητα να υπάρχει ήδη από το Archicad 25, μπορείτε τώρα να προσαρμόζετε εύκολα και γρήγορα την εικόνα και το στυλ των ντουλαπιών κουζίνας, ενώ ταυτόχρονα να πληροίτε εταιρικές προϋποθέσεις και εγχώρια πρότυπα.

Βελτιωμένη 2D επεξεργασία

Η αποτελεσματική και φιλική προς το χρήστη ενισχυμένη 2D επεξεργασία στο Archicad 26 κάνει οικονομία χρόνου και βοηθά στη διατήρηση της συνοχής μεταξύ αλληλεπιδράσεων όταν χρησιμοποιείται η Ακτινική Συστολή/Διαστολή κύκλων και ελλείψεων.

Οπτικοποίηση

Ταχύτερη αποδοχή από τους πελάτες σας — Δημιουργήστε εκπληκτικές οπτικοποιήσεις εύκολα και γρήγορα, χάρη στις πρωτότυπες επαγγελματικές λύσεις, στις μοντέρνες υφές και στον πλούσιο εξοπλισμό, καθώς και στο πανίσχυρο BIMx web και τις ενημερώσεις του Desktop Viewer.

TSG CENTER

Building

ARIZONA, USA

Location

OWP.COM

Firm website

“isualization is an imagination that ends up in reality. Archicad is our tool of choice to make that happen.”

KRISTINE MILLAR

Client

PRINCIPAL, CREATIVE SERVICES LEADER

Title

ORCUTT | WINSLOW, USA

Company

Νέες Επαγγελματικές Υφές

Ελκυστικές, μοντέρνες οπτικοποιήσεις έχουν ταχύτερα και ευκολότερα θετική ανταπόκριση, χάρη στο νέο υλικό που προστέθηκε στον Κατάλογο Πρόσθετων Επιφανειών

Διατίθεται μόνο για συνδρομητές Graphisoft Forward και SSA

Βελτιστοποιημένη Εξαγωγή Archicad και ενισχυμένο BIMx

To Archicad 26 προάγει την 3D εξαγωγή μέσω μιας απλούστερης, πιο εύχρηστης και πιο πληροφοριακής ροής εργασίας Εκδότη, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε ευκολότερα το μέγεθος των υφών – και συνεπώς το μέγεθος των αρχείων – αλλά και το χρόνο εξαγωγής. Εκτός αυτού, το BIMx Web Viewer και το BIMx Desktop Viewer έχουν μία νέα, πιο ρεαλιστική οπτικοποίηση, με απόδοση εν κινήσει, αντανακλώντας τον προσανατολισμό της μελέτης και τον Οπτικό Κώνο της Κάμερας στο 3D μοντέλο.

Συνεργασία

Το Archicad 26 βελτιώνει τη ροή του Δομικού Αναλυτικού Μοντέλου και αυξάνει τη χρηστικότητα, προσφέροντας ταχύτερη και ομαλότερη διαλειτουργικότητα μεταξύ αρχιτεκτόνων και δομοστατικών.

WOLF POINT EAST

Building

CHICAGO, USA

Location

PAPPAGEORGEHAYMES.COM

Firm website

“BIM with Archicad really changes the way how you do collaboration. You get more buy-in from everyone in the team.”

ROBERT HARRIS

Client

SENIOR ASSOCIATE

Title

PAPPAGEORGE HAYMES, USA

Company

Δομικές Ροές Εργασίας

Το βίντεο υπογραμμίζει τη σημασία που έχει η συνεργασία μεταξύ αρχιτεκτόνων και δομοστατικών, για την επιτυχία ενός έργου

Αυτόματη παραγωγή κινητών φορτίων

Η ταχύτερη, αυτοματοποιημένη διαλειτουργικότητα μεταξύ αρχιτεκτόνων και δομοστατικών στο Archicad 26 εξοικονομεί χρόνο και διευκολύνει την πρόσβαση σε λεπτομερείς πληροφορίες του μοντέλου.

Ταχύτερη Εξαγωγή σε FRILO

Εξοικονομήστε χρόνο δουλεύοντας με το νέο χαρακτηριστικό άμεσης εξαγωγής μεταξύ Archicad – FRILO με ένα κλικ.

Βελτιώσεις στους μεταφραστές SAF

Η ομαλότερη, ταχύτερη ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ Archicad και εφαρμογών Δομικής Ανάλυσης με ένα απλό κλικ, κρατά αρχιτέκτονες και δομοστατικούς συντονισμένους και στο σωστό δρόμο.

Υποστήριξη για Πολυτμηματικές Δοκούς και Υποστυλώματα

Αποκτήστε ακόμα πιο ακριβείς υπολογισμούς Δομικής Ανάλυσης με αναλυτικά στοιχεία πολλαπλών προφίλ, που περιγράφουν πολύπλοκα τμήματα ακόμα καλύτερα.

Βελτιώσεις BIMcloud

Καμμία μελέτη δεν είναι πλέον μεγάλη για το BIMcloud, με την αυξημένη χωρητικότητα αρχείων πέρα από τα 100K. Οι βελτιώσεις ασφάλειας και ο έλεγχος του ιστορικού εκδόσεων των αρχείων καθιστούν το BIMcloud το καλύτερο εργαλείο συνεργασίας της μελετητικής ομάδας.

Ακριβείς ενεργειακές αξιολογήσεις κτηρίου

Νέο στο Archicad 26 — Αποκτήστε άμεσα, αξιόπιστα δεδομένα ενέργειας και CO2 των δομικών υλικών, για ακριβή ανάλυση του κύκλου ζωής του κτηρίου και εκθέσεις βιωσιμότητας.

Προς το παρόν διαθέσιμο για επιλεγμένες τοπικές εκδόσεις του Archicad 26.

Έγγραφο

Το Archicad 26 εισάγει ταχύτερη, ακριβέστερη τεκμηρίωση, με λιγότερες χειροκίνητες προσωρινές λύσεις, χάρη στις πανίσχυρες βελτιώσεις στη ροής εργασίας τεκμηρίωσης

SZERVITA SQUARE BUILDING

Building

BUDAPEST HUNGARY

Location

DVMGROUP.COM

Firm website

“BIM adaptation is essential for digital twins to become the new normal.”

IDA KISS

Client

DESIGN DIRECTOR

Title

DVM GROUP, HUNGARY

Company

Νέο ΑυτοΚείμενο στη Γενική Πινακίδα

Εξοικονομήστε χρόνο και ελαχιστοποιήστε τα λάθη, με ταχύτερη και ακριβέστερη τεκμηρίωση χάρη στα νέα ΑυτοΚείμενα των αυτοματοποιημένων πινακίδων

Βελτιώσεις Υπερισχυόντων Γραφικών

Δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα συνδυασμούς Υπερισχυόντων Γραφικών — στο Archicad 26 είναι πανεύκολο να βρείτε και να προσθέσετε άπαξ πολλαπλούς κανόνες σε συνδυασμούς, χωρίς περιττό σκρολάρισμα

Ενημερώσεις στις Διαστάσεις (Στάθμες)

Άλλο ένα στοιχείο που εξοικονομεί χρόνο – Η τεκμηρίωση γίνεται εύκολη και γρήγορη όταν χρησιμοποιούνται πληροφορίες ήδη υπάρχουσες και εκμαιεύσιμες από το μοντέλο με διαφόρους τρόπους

Βελτιώσεις στην Εισαγωγή PDF

Εξοικονομήστε χρόνο και πάλι, περνώντας τον ελάχιστο δυνατό χρόνο σε επαναλαμβανόμενες εργασίες – εισάγετε πολλαπλές σελίδες ενός PDF αρχείου, μόνο με ένα κλικ

Δείτε τα Νέα Χαρακτηριστικά αναλυτικά

Το Archicad 26, σε συνδυασμό με το BIMx και το BIMcloud ενδράσει, σας βοηθούν να σχεδιάσετε, να οπτικοποιήσετε, να συνεργαστείτε και νέα τεκμηριώσετε ακόμα πιο αποτελεσματικά!