Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Topsw, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

ArchiCAD για σπουδαστές

Εκπαιδευτική Έκδοση ArchiCAD

Οι φοιτητές αρχιτεκτονικής και λοιπών πολυτεχνικών σχολών καθώς και οι σπουδαστές άλλων τεχνικών ιδρυμάτων με αντικείμενο τη σχεδίαση μέ CAD μπορούν να λάβουν μια πλήρως Εκπαιδευτική Άδεια δωρεάν.

Μπορείτε να κατεβάσετε κατευθείαν μια δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών και στη συνέχεια να την επεκτείνεται σε όλη τη διάρκεια των ακαδημαΙκών σας σπουδών. Για περισσότερες πληροφορίες για την εκπαιδευτική άδεια του ArchiCAD, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 6541505.

Για να δοκιμάσετε την εκπαιδευτική έκδοση κάντε εγγραφή και κατεβάστε την από εδώ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ

Μπορείτε να κατεβάσετε κατευθείαν μια δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών και στη συνέχεια να την επεκτείνεται σε όλη τη διάρκεια των ακαδημαΙκών σας σπουδών.

  Κάντε Εγγραφή και download.

Top Software

Η εταιρεία TOP SOFTWARE ε.π.ε, προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις και προσφέρει υποστήριξη σε μηχανικούς, διακοσμητές και σε συναφείς κλάδους εδώ και 27 χρόνια. Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Μεσογείων 206
Χολαργός Αθήνα, 15561

Τηλ: 210 6541505
Fax: 210 0081756

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ