Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Topsw, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

ArchiCAD 20

ARCHICAD 20 – Μία νέα οπτική του BIM

Η κορυφαία στην ανάπτυξη λογισμικού Μοντελοποίησης Πληροφοριών Δόμησης (BIM) για αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, ανακοίνωσε την τελευταία έκδοση της κορυφαίας λύσης λογισμικού BIM software. Το ARCHICAD 20 διαθέτει έναν αριθμό σημαντικών λειτουργικών βελτιώσεων με έμφαση στο “I” (Πληροφορίες) του BIM, αυξάνοντας την αποδοτικότητα τόσο των χρηστών ARCHICAD όσο και των άλλων ενδιαφερομένων μερών. Πέρα από τα εξαιρετικά BIM εργαλεία, τη νέα έκδοση την χαρακτηρίζει το ολοκαίνουργιο, “επίπεδης σχεδίασης”, γραφικό περιβάλλον.
“Οι πραγματικές προοπτικές του BIM είναι ότι μπορεί να χωρέσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σχεδίαση, την κατασκευή και τη λειτουργία των κτηρίων,” είπε ο Peter Temesvari, Διευθυντής Διαχείρισης Προϊόντος της GRAPHISOFT. “Ένα σημαντικό τμήμα αυτών των πληροφοριών είναι μη γεωμετρικά δεδομένα. Το ARCHICAD 20 προσφέρει ισχυρές ροές εργασίας διαχείρισης, οπτικοποίησης και ανταλλαγής τέτοιων πληροφοριών με οποιονδήποτε συμμετέχει στις διαδικασίες σχεδίασης και κατασκευής”.

Τί νέο διαθέτει το ARCHICAD 20
Εμπλουτισμένη Διαχείριση Πληροφοριών
Απομνημόνευση της Πληροφορίας: Οι Πληροφορίες είναι το πιο πολύτιμο κομμάτι του BIM και το ARCHICAD 20 βοηθά, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, να τις αξιοποιούν στο έπακρο! Το ARCHICAD 20 επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το Μοντέλο Πληροφοριών Δόμησης ως έναν τόπο κεντρικής αποθήκευσης όλων των σχετικών πληροφοριών. Μπορούν επίσης να
αποθηκεύουν και να τηρούν με ευκολία τις πληροφορίες σχεδίασης οι οποίες δεν δημιουργήθηκαν με τη χρήση εργαλείων CAD ή BIM, όπως είναι τα υπολογιστικά φύλλα του Excel.

Εμφάνιση της Πληροφορίας: Το ARCHICAD 20 αξιοποιεί τις καλά δομημένες πληροφορίες, με αποτέλεσμα την κατατοπιστική οπτικοποίηση των δεδομένων σχεδιασμού, που εξασφαλίζει αποδοτικό σχεδιασμό και κατασκευή. Με τη βοήθεια των έξυπνων φίλτρων και των ολοκαίνουργιων γραφικών παρακάμψεων (υπερισχύοντα γραφικά), οι σχεδιαστές μπορούν ελεύθερα να αλλάζουν την απεικόνιση κάθε 2D και 3D άποψης των στοιχείων με παρεμφερείς ιδιότητες. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει την επίτευξη αποτελεματικότερης επικοινωνίας, τον συντονισμό και τον έλεγχο των μοντέλων.

Μοίρασμα της Πληροφορίας: Το ARCHICAD 20 συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων εφαρμογών BIM που υποστηρίζουν πλήρως το πρότυπο ανοικτού κώδικα IFC 4. Το IFC 4 υποστηρίζει νέες ροές εργασιών συντονισμού (Design Transfer View και Reference View) και προσφέρει μεγάλη βοήθεια στον συντονισμό με άλλους επιστημονικούς κλάδους. Η ανταλλαγή πληροφοριών μέσω εργαλείων ειδικού σκοπού όπως το BIMx ή η χρήση γενικών εργαλείων όπως το Excel, επιτρέπουν σε μία μεγαλύτερη ομάδα ενδιαφερομένων να εμπλακούν και να χρησιμοποιούν τον πλούτο των πληροφοριών που απομνημονεύονται στο BIM.

Graphical Favorites
Ολοκαίνουργια Προσφιλή Γραφικά παρέχουν εξαιρετική οπτική πληροφόρηση, όσον αφορά τις αποθηκευμένες ρυθμίσεις στοιχείων, με αυτοματοποιημένες 2D ή 3D έγχρωμες μικρογραφίες -- διαθέσιμες άμεσα για κάθε Εργαλείο. Αυτό δεν βοηθά μόνο τους διευθυντές BIM να δημιουργούν και να επιβάλλουν πρότυπα υποδείγματα για τις μελέτες του γραφείου, αλλά και επιταχύνει επίσης τις καθημερινές σχεδιαστικές τους εργασίες.

Ανανεωμένο Περιβάλλον Εργασίας του Χρήστη
Το ARCHICAD 20 διαθέτει ένα πλήρως ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον χρήστη, καθιστώντας το ως την πλέον μοντέρνας εμφάνισης BIM εφαρμογή που διατίθεται σήμερα στην αγορά. Η σχεδιαστική γλώσσα που χρησιμοποιείται στο ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον χρήστη (GUI) προσδίδει στο ARCHICAD μία εμφάνιση και μία αίσθηση πολύ πιο κοντά στις εφαρμογές των κινητών, γεγονός που το καθιστά πιο ελκυστικό στις νεότερες ηλικίες.
Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το ARCHICAD 20, επισκεφτείτε το www.archicad.com.
Το GRAPHISOFT ARCHICAD 20 άρχισε να αποστέλλεται τον Ιούνιο του 2016, στον εντυπωσιακό αριθμό των 27 τοπικών εκδόσεων που ολοκληρώθηκαν στο τέλος του τρίτου τριμήνου του 2016.

Για την GRAPHISOFT
Η GRAPHISOFT® ξεκίνησε την επανάσταση του BIM το 1984 με το ARCHICAD®, το πρώτο BIM λογισμικό για αρχιτέκτονες. Η GRAPHISOFT συνεχίζει να ηγείται του χώρου με καινοτόμες λύσεις όπως το επαναστατικό BIMcloud®, το πρώτο παγκοσμίως περιβάλλον συνεργασίας ΒΙΜ σε πραγματικό χρόνο, το EcoDesigner™, την πρώτη παγκοσμίως πλήρως ενσωματωμένη BIM λύση “ΠΡΑΣΙΝΗΣ” σχεδίασης, καθώς και το BIMx®, την κορυφαία εφαρμογή οπτικοποίησης BIM για κινητά. Η GRAPHISOFT είναι μέλος της Ομάδας Nemetschek.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ArchiCAD

To ArchiCAD 21 απευθύνεται στους αρχιτέκτονες στη μητρική τους γλώσσα με μία καινοτόμο προσέγγιση διαχείρισης χώρων και μορφών σχεδίασης. Εκτός του ότι επαναπροσδιορίζει τη σχεδίαση στο χώρο και προσφέρει στους αρχιτέκτονες ευρύ φάσμα νέων σχεδιαστικών εργαλείων, παράλληλα απευθύνεται πλέον και στον ολοένα αυξανόμενο αριθμό αρχιτεκτόνων οι οποίοι ασχολούνται με μελέτες ανακαίνισης και αποκατάστασης.
Συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά του νέου ArchiCAD 21 με τις προηγούμενες εκδόσεις.

Σύστημα
 • Windows® 10/8.1/8/7 (64-bit) (Συστήματα 32-bit δεν υποστηρίζονται. Στα συστήματα XP και Vista, το ArchiCAD δεν μπορεί να εγκατασταθεί)
 • Mac OS X 10.10 (Yosemite)/10.9/ (Mavericks).
 • Το Mac OS X 10.8 Mountain Lion είναι συμβατό αλλά δεν έχει ελεγχθεί από την GRAPHISOFT
 • Τα Mac OS X 10.6 Snow Leopard και Mac OS X 10.7 Lion δεν είναι συμβατά (το ARCHICAD δεν μπορεί να εγκατασταθεί)
Απαιτούμενο Υλισμικό
 • CPU: 64-bit επεξεργαστής με 4 ή περισσότερους πυρήνες.
 • RAM: Για συνθέτα, λεπτομερή μοντέλα μπορεί να απαιτούνται 16 GB ή περισσότερα
 • Σκληρός Δίσκος: Συστήνεται η εγκατάσταση του ArchiCAD σε δίσκο SSD (ή Fusion). Για την εγκατάσταση απαιτούνται 5 GB ελεύθερου χώρου στον δίσκο, ενώ για κάθε ενεργή μελέτη απαιτούνται 10 GB ή περισσότερα.
 • Κάρτα Γραφικών: Απαιτείται αποκλειστική κάρτα γραφικών συμβατή με Open GL 2.0 με μνήμη 1024 MB ή περισσότερα για την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων επιτάχυνσης υλισμικού. Μπορείτε να βρείτε μία λίστα με τις προτεινόμενες κάρτες γραφικών στο: http://www.graphisoft.com/videocards
 • Οθόνη: Συστήνουμε ανάλυση 1440 x 900 ή μεγαλύτερη. Περισσότερες πληροφορίες για το απαιτούμενο υλισμικό θα βρείτε στο Κέντρο Βοήθειας.
Ελάχιστο Υλισμικό
 • CPU: 64-bit επεξεργαστής με 2 πυρήνες.
 • RAM: 4 GB
 • Σκληρός Δίσκος: Για την εγκατάσταση απαιτούνται 5 GB ελεύθερου χώρου ή περισσότερα
 • Κάρτα Γραφικών: Απαιτείται κάρτα γραφικών συμβατή με Open GL 2.0
 • Οθόνη: Οθόνη: Ανάλυση 1366 x 768 ή μεγαλύτερη
Άλλο Λογισμικό

Απαιτείται Java 8 ή μεταγενέστερο. Μπορείτε να βρείτε στο: http://www.graphisoft.com/Java.
Σημείωση: Ο εγκαταστάτης του ARCHICAD εγκαθιστά αυτόματα το Java 8, εφόσον δεν είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας.

 • Προαιρετικές Περιφερειακές Συσκευές: Όλοι οι σημαντικοί plotters, εκτυπωτές και ψηφιοποιητές μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το ARCHICAD.
 • Διαδίκτυο: Απαιτείται γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο για σύνδεση στο BIMcloud ή στον BIM Server που είναι απομακρυσμένος, καθώς και για τη λήψη των ενημερώσεων του ARCHICAD 21.
 • Κλειδί Προστασίας: Θα χρειαστείτε είτε μία συσκευή‐κλειδί ArchiCAD 21 CodeMeter, είτε ένα λογισμικό κλειδί προστασίας CodeMeter Act για να χρησιμοποιήσετε την πλήρη εμπορική έκδοση του ARCHICAD 21.

Top Software

Η εταιρεία TOP SOFTWARE ε.π.ε, προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις και προσφέρει υποστήριξη σε μηχανικούς, διακοσμητές και σε συναφείς κλάδους εδώ και 27 χρόνια. Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Μεσογείων 206
Χολαργός Αθήνα, 15561

Τηλ: 210 6541505
Fax: 210 0081756

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ