Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Topsw, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

ArchiCAD 18

ArchiCAD 18 – Μέσα στη Δημιουργική Εργασία

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, 6 Μαϊου, 2014 – Η GRAPHISOFT® ανακοίνωσε σήμερα την τελευταία έκδοση του κορυφαίου ΒΙΜ λογισμικού για αρχιτέκτονες και σχεδιαστές. Το ArchiCAD 18 προσφέρει καινοτομίες που καθιστούν ομαλότερη τη ροή εργασίας ΒΙΜ, συμπεριλαμβάνοντας το CineRender, μία εντελώς νέα μηχανή φωτορεαλισμού με υψηλής τεχνολογίας δυνατότητες φωτορεαλιστικής απόδοσης, οι οποίες βρίσκονται μόνο στην επαγγελματική εφαρμογή οπτικοποίησης CINEMA 4D, και είναι πλέον ενσωματωμένες στο εργαλείο ΒΙΜ.

“Η καινοτομία BIM, από την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών, έχει στραφεί στην εισαγωγή νέων καινοτόμων ροών εργασίας — αυτό ακριβώς προσφέρει το ArchiCAD 18 στους τελικούς χρήστες,” είπε ο László Vértesi, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Προϊόντων της GRAPHISOFT. "Αφού εντοπίσαμε τις πιο σημαντικές επιθυμίες των χρηστών που σχετίζονται με ζητήματα ροής εργασίας, με το ArchiCAD 18 στοχεύσαμε στην παροχή λύσεων στους χρήστες μας οι οποίες θα τους διατηρούν στη δημιουργική ροή σχεδιασμού με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.” "Είμαστε ενθουσιασμένοι που η GRAPHISOFT αποφάσισε να ενσωματώσει το CineRender στο ArchiCAD 18, προσφέροντας μια γέφυρα με το CINEMA 4D για τους χρήστες που επιθυμούν να προσθέσουν ακόμη πιο εξελιγμένα γραφικά και κινούμενα σχέδια στις μελέτες τους," δήλωσε ο Harald Egel, Διευθύνων Εταίρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MAXON.

Πληροφορίες για το ArchiCAD 18
Ενσωμάτωση του CineRender, της μηχανής φωτορεαλισμού CINEMA 4D της MAXON Computer
Οι υψηλής ποιότητας φωτορεαλιστικές αποδόσεις εξακολουθούν να είναι το σημαντικότερο εργαλείο επικοινωνίας μεταξύ των αρχιτεκτόνων και των πελατών τους. Η ενσωμάτωση του CineRender, της παγκόσμιας κλάσης μηχανής φωτορεαλισμού CINEMA 4D της MAXON, στο ArchiCAD 18, φέρνει αυτή τη δυνατότητα πιο κοντά σε ένα πολύ ευρύτερο φάσμα χρηστών. Για την εύκολη παραγωγή πειστικών, υψηλής ποιότητας αποτελεσμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα κουμπί “φωτογραφικής λήψης”, αλλά ταυτόχρονα προσφέρονται και πολλά συρόμενα ρυθμιστικά και παράμετροι για μικροαλλαγές - επιτρέποντας τόσο σε αρχάριους, όσο και σε επαγγελματίες χρήστες να ολοκληρώσουν τις εργασίες φωτορεαλισμών μέσα από την BIM εφαρμογή. Η γρήγορη προεπισκόπηση και η υποστήριξη επεξεργασίας στο παρασκήνιο καθιστά ομαλή και αδιάλειπτη διεργασία την ροή εργασιών φωτοαπόδοσης. Η απρόσκοπτη εξαγωγή αρχείων από το ArchiCAD 18 στο CINEMA 4D επιτρέπει στους χρήστες να βελτιώσουν τις μελέτες τους με υψηλής ποιότητας ταινίες και τεχνικές απεικόνισης και επίσης να επωφεληθούν από τους μικρότερους χρόνους παραγωγής των φωτορεαλισμών, χάρη στην εξαιρετικά αποδοτική, κατανεμημένη λύση φωτορεαλισμών του CINEMA 4D.

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αναθεώρησης
Η ανταλλαγή δεδομένων με τους πελάτες, τους συμβούλους και τις αρχές επιβαρύνει διαδικαστικά και νομικά τους αρχιτέκτονες και τους σχεδιαστές. Το ArchiCAD 18 καταγράφει και τεκμηριώνει αυτόματα τις αλλαγές του μοντέλου του κτηρίου, ώστε να μην προκύψουν πιθανά ζητήματα ευθύνης στο μέλλον. Η ολοκαίνουργια Διαχείριση Αναθεώρησης του ArchiCAD 18 είναι ενσωματωμένη στο σύνολο της ροής BIM, παρέχοντας λύσεις για 2D, 3D ή οποιωνδήποτε άλλων ροών εργασίας.

 

Βελτιωμένη ανταλλαγή δεδομένων με βάση τη διάταξη PDF
Το PDF έχει γίνει ένα από τα παγκόσμια πρότυπα σχεδίασης που χρησιμοποιούνται για πάρα πολλές εργασίες. Με την εισαγωγή της ευφυΐας και της ιεράρχησης δεδομένων ΒΙΜ στα αρχεία PDF, το ArchiCAD 18 προσφέρει ομαλές ροές εργασίας για ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων του AEC τομέα, με βάση το PDF.

 

 

Βελτιώσεις ΑΝΟΙΚΤΟΥ BIM και εργασιών IFC
Το ArchiCAD 18 συνεχίζει να προσφέρει αρκετές βελτιώσεις που αφορούν το IFC, συμπεριλαμβανομένης της επαγγελματικής διαχείρισης και χαρτογράφησης δεδομένων, καθώς και τις υψηλής ποιότητας (πιστοποιημένες) διαδικασίες εξαγωγής. Επιπλέον, για να υποστηρίξει τη συνεχή συνεργασία-επικοινωνία μηχανικών και συμβούλων, το ArchiCAD 18 εισάγει την πλήρη υποστήριξη της διάταξης BCF. Η Διάταξη BIM Συνεργασίας (BCF) είναι μια ανοιχτή διάταξη αρχείου που επιτρέπει την προσθήκη κειμένων σχολιασμού και εικόνων στο IFC μοντέλο για καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των συνεργαζόμενων μερών. Το ArchiCAD 18 ενσωματώνει BCF πληροφορίες εγγενώς στο μοντέλο BIM, με τη μορφή εγγραφών Μαρκαρισμάτων του ArchiCAD, με αποτέλεσμα, το ArchiCAD να συνδέει μεγάλες εφαρμογές BIM (ελέγχου του μοντέλου, δομοστατικές και ΜΗΥ) που υποστηρίζουν τη διάταξη BCF.

Ενσωμάτωση του GRAPHISOFT BIMcloud®
Οι πραγματικές δυνατότητες του BIM υλοποιούνται καλύτερα μέσα από μία συντονισμένη προσπάθεια ομάδας συνεργατών που εργάζονται πάνω σε κοινά δεδομένα BIM. Η πλήρης ολοκλήρωση του ArchiCAD 18 με το GRAPHISOFT BIMcloud®, προσφέρει την πρώτη, πραγματική συνεργασία BIM, ανεξαρτήτως μεγέθους, τόπου ή διαμόρφωσης της συνεργαζόμενης ομάδας. Το Cloud επιτρέπει την άνευ περιορισμών ανάπτυξη της ομάδας χρηστών ArchiCAD. Μάθετε περισσότερα για την BIMcloud® Λύση της GRAPHISOFT, εδώ: http://www.graphisoft.com/bimcloud/

Βελτιώσεις Ροής Εργασίας
Εκτός από την εισαγωγή των καινοτόμων ροών εργασίας, το ArchiCAD 18 βελτιώνει σημαντικά και τις υφιστάμενες ροές εργασίας, αποδεικνύοντας ότι κατά την ανάπτυξη του λογισμικού, οι επιθυμίες των πελατών της GRAPHISOFT διαδραματίζουν τον σημαντικότερο ρόλο.
Το GRAPHISOFT ArchiCAD® 18 θα αρχίσει να διατίθεται τον Ιούνιο του 2014, ενώ οι 26 τοπικές εκδόσεις θα αρχίσουν να διατίθενται στο τέλος του 3ου Τριμήνου του 2014. Μάθετε περισσότερα για την επικείμενη έκδοση, εδώ: http://www.graphisoft.com/archicad/archicad-18/overview/.

Για την MAXON Computer
Με έδρα της τη Γερμανία, η MAXON Computer αναπτύσσει κορυφαίες επαγγελματικές λύσεις 3D μοντελοποίησης, ζωγραφικής, κινούμενων σχεδίων και φωτορεαλιστικής απόδοσης. Τα βραβευμένα προϊόντα λογισμικού CINEMA 4D και  BodyPaint 3D έχουν χρησιμοποιηθεί εκτενώς για τα πάντα, από την παραγωγή εντυπωσιακών οπτικών εφφέ σε κορυφαίες ταινίες μεγάλου μήκους, σε τηλεοπτικές εκπομπές και διαφημίσεις έως τη δημιουργία υψηλής τεχνολογίας κινηματογραφικών σκηνών για AAA παιχνίδια, ιατρικές απεικονίσεις, και εφαρμογές βιομηχανικής σχεδίασης και αρχιτεκτονικών. Η MAXON έχει γραφεία στη Γερμανία, τις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη. Τα προϊόντα της MAXON διατίθενται απευθείας από την MAXON και το παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων και μεταπωλητών της.

Σχετικά με τη GRAPHISOFT
Η GRAPHISOFT® ξεκίνησε την επανάσταση BIM το 1984 με το ArchiCAD®, το πρώτο λογισμικό BIM για αρχιτέκτονες. Η GRAPHISOFT συνεχίζει να ηγείται του χώρου με καινοτόμες λύσεις όπως το επαναστατικό BIMcloud® το πρώτο παγκοσμίως περιβάλλον ΒΙΜ συνεργασίας, το EcoDesigner™, την πρώτη πλήρως ολοκληρωμένη BIM “ΠΡΑΣΙΝΗ” σχεδιαστική λύση και το BIMx®, την κορυφαία εφαρμογή κινητών συσκευών για απεικονίσεις-παρουσιάσεις BIM. Η GRAPHISOFT είναι μέλος του ομίλου Nemetschek Group, μετά την εξαγορά της, το 2007.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη σύγκριση των χαρακτηριστικών της νέας έκδοσης ArchiCAD 18 με τις προηγούμενες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ArchiCAD

To ArchiCAD 21 απευθύνεται στους αρχιτέκτονες στη μητρική τους γλώσσα με μία καινοτόμο προσέγγιση διαχείρισης χώρων και μορφών σχεδίασης. Εκτός του ότι επαναπροσδιορίζει τη σχεδίαση στο χώρο και προσφέρει στους αρχιτέκτονες ευρύ φάσμα νέων σχεδιαστικών εργαλείων, παράλληλα απευθύνεται πλέον και στον ολοένα αυξανόμενο αριθμό αρχιτεκτόνων οι οποίοι ασχολούνται με μελέτες ανακαίνισης και αποκατάστασης.
Συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά του νέου ArchiCAD 21 με τις προηγούμενες εκδόσεις.

Σύστημα
 • Windows® 10/8.1/8/7 (64-bit) (Συστήματα 32-bit δεν υποστηρίζονται. Στα συστήματα XP και Vista, το ArchiCAD δεν μπορεί να εγκατασταθεί)
 • Mac OS X 10.10 (Yosemite)/10.9/ (Mavericks).
 • Το Mac OS X 10.8 Mountain Lion είναι συμβατό αλλά δεν έχει ελεγχθεί από την GRAPHISOFT
 • Τα Mac OS X 10.6 Snow Leopard και Mac OS X 10.7 Lion δεν είναι συμβατά (το ARCHICAD δεν μπορεί να εγκατασταθεί)
Απαιτούμενο Υλισμικό
 • CPU: 64-bit επεξεργαστής με 4 ή περισσότερους πυρήνες.
 • RAM: Για συνθέτα, λεπτομερή μοντέλα μπορεί να απαιτούνται 16 GB ή περισσότερα
 • Σκληρός Δίσκος: Συστήνεται η εγκατάσταση του ArchiCAD σε δίσκο SSD (ή Fusion). Για την εγκατάσταση απαιτούνται 5 GB ελεύθερου χώρου στον δίσκο, ενώ για κάθε ενεργή μελέτη απαιτούνται 10 GB ή περισσότερα.
 • Κάρτα Γραφικών: Απαιτείται αποκλειστική κάρτα γραφικών συμβατή με Open GL 2.0 με μνήμη 1024 MB ή περισσότερα για την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων επιτάχυνσης υλισμικού. Μπορείτε να βρείτε μία λίστα με τις προτεινόμενες κάρτες γραφικών στο: http://www.graphisoft.com/videocards
 • Οθόνη: Συστήνουμε ανάλυση 1440 x 900 ή μεγαλύτερη. Περισσότερες πληροφορίες για το απαιτούμενο υλισμικό θα βρείτε στο Κέντρο Βοήθειας.
Ελάχιστο Υλισμικό
 • CPU: 64-bit επεξεργαστής με 2 πυρήνες.
 • RAM: 4 GB
 • Σκληρός Δίσκος: Για την εγκατάσταση απαιτούνται 5 GB ελεύθερου χώρου ή περισσότερα
 • Κάρτα Γραφικών: Απαιτείται κάρτα γραφικών συμβατή με Open GL 2.0
 • Οθόνη: Οθόνη: Ανάλυση 1366 x 768 ή μεγαλύτερη
Άλλο Λογισμικό

Απαιτείται Java 8 ή μεταγενέστερο. Μπορείτε να βρείτε στο: http://www.graphisoft.com/Java.
Σημείωση: Ο εγκαταστάτης του ARCHICAD εγκαθιστά αυτόματα το Java 8, εφόσον δεν είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας.

 • Προαιρετικές Περιφερειακές Συσκευές: Όλοι οι σημαντικοί plotters, εκτυπωτές και ψηφιοποιητές μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το ARCHICAD.
 • Διαδίκτυο: Απαιτείται γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο για σύνδεση στο BIMcloud ή στον BIM Server που είναι απομακρυσμένος, καθώς και για τη λήψη των ενημερώσεων του ARCHICAD 21.
 • Κλειδί Προστασίας: Θα χρειαστείτε είτε μία συσκευή‐κλειδί ArchiCAD 21 CodeMeter, είτε ένα λογισμικό κλειδί προστασίας CodeMeter Act για να χρησιμοποιήσετε την πλήρη εμπορική έκδοση του ARCHICAD 21.

Top Software

Η εταιρεία TOP SOFTWARE ε.π.ε, προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις και προσφέρει υποστήριξη σε μηχανικούς, διακοσμητές και σε συναφείς κλάδους εδώ και 27 χρόνια. Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Μεσογείων 206
Χολαργός Αθήνα, 15561

Τηλ: 210 6541505
Fax: 210 0081756

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ