Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Topsw, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Twinmotion

Αρχιτεκτονική απεικόνιση, 3D “περιδιάβαση” και εξερεύνηση VR σε πραγματικό χρόνο

Το Twinmotion 2019 είναι σχεδιασμένο για επαγγελματίες αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, πολεοδόμους και αρχιτεκτονικής τοπίου. Το Twinmotion, με την ισχυρή μηχανή γραφικών που διαθέτει, είναι η μόνη λύση στην αγορά που μπορεί να παράγει υψηλής ποιότητας εικόνες, πανοράματα, τυπικά ή 360° βίντεο σε δευτερόλεπτα, επιτρέποντας την πλήρη διείσδυση σε 3DVR πλοηγήσεις. Η απλή διεπαφή και τα εικονογραφήματα καθιστούν το Twinmotion εξαιρετικά εύκολο στην εκμάθηση και τη χρήση του, ανεξαρτήτως μεγέθους και πολυπλοκότητας της μελέτης, των υλικών, των γνώσεων πληροφορικής και του λογισμικού μοντελοποίησης που διαθέτετε.

Βασικά Χαρακτηριστικά

Άμεσος συγχρονισμός με το ARCHICAD® και το Autodesk Revit®

Με ένα κλικ, αποκτάτε πρόσβαση στη γεωμετρία του 3D μοντέλου και στις πληροφορίες BIM του έργου, συμπεριλαμβανομένης της οργάνωσης και της ιεραρχίας. Τα εγγενή αντικείμενα αντικαθίστανται αυτόματα από αντικείμενα του Twinmotion τα οποία είναι ευαίσθητα στο περιβάλλον.


Autodesk Revit®

ARCHICAD®

Διεπαφή

Τα διαισθητικά, απλά ρυθμιστικά και οι 600+ εικόνες του Twinmotion το καθιστούν μία εξαιρετικά εύκολη λύση εκμάθησης και χρήσης.

Περιβάλλον

Δημιουργήστε μία μελέτη φωτισμού, επιλέξτε την εποχή και τις καιρικές συνθήκες και απεικονίστε άμεσα τις επιδράσεις των ρυθμίσεών σας. Προσθέστε ήχους για να δείτε πλήρως το περιβάλλον του έργου σας.

Ταινίες

Με δύο μόνο κλικ, δημιουργήστε μία διαδρομή στην οποία τα στοιχεία σας θα κινηθούν σε πραγματικό χρόνο. Όλα είναι δυνατά: ένας συνωστισμένος δρόμος, ένας αυτοκινητόδρομος πυκνής κυκλοφορίας, ένα αεροπλάνο ή ένα αερόστατο που απογειώνεται, κλπ.


Η συμβατότητα με τα OculusRift, HTCVIVE, HTCVIVEPRO και το HPWindowsMixedRealityHeadset καθιστούν το Twinmotion τη μοναδική λύση λογισμικού απόδοσης στην αγορά που σας επιτρέπει να αλλάζετε από ένα CAD/BIM μοντέλο σε μία εμπειρία VR με μόνο 3 κλικ

Μέσα

Το Twinmotion, είναι η μόνη λύση στην αγορά που μπορεί να παράγει υψηλής ποιότητας εικόνες, πανοράματα, τυπικά ή 360° βίντεο, και αυτο-εκτελέσιμα αρχεία BIMmotion.
Μπορείτε επίσης να δημιουργείτε και να μοιράζετε εικονικές επισκέψεις στο διαδίκτυο, χάρη στην εφαρμογή Twinlinker.

Φάσεις

Ένα σύστημα ριζόχαρτων σε συνδυασμό με το εργαλείο σταδιακής σάρωσης σας επιτρέπουν να αποτυπώνετε ή να εμφανίζετε αντικείμενα και αρχεία, με σκοπό την απεικόνιση και την αποθήκευση των φάσεων κατασκευής του έργου

Υλικά

Το Twinmotion περιλαμβάνει περισσότερα από 600 PBR (Φυσικής Απόδοσης) υλικά που αντιδρούν στο περιβάλλον, παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερο ρεαλισμό.

Εργαλεία


Radiosity σε πραγματικό χρόνο

Διόρθωση ΠροοπτικήςΔηλώστε Συμμετοχή
Ανακαλύψτε το Twinmotion 2019!
Δοκιμάστε δωρεάν για 20 ημέρες, μια πλήρως λειτουργική έκδοση του Twinmotion. Μετά από αυτό το διάστημα, το Twinmotion θα λειτουργεί σε κατάσταση επίδειξης (χωρίς τις λειτουργίες αποθήκευσης ή εξαγωγής)


Κατεβάστε το Twinmotion

Top Software

Η εταιρεία TOP SOFTWARE ε.π.ε, προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις και προσφέρει υποστήριξη σε μηχανικούς, διακοσμητές και σε συναφείς κλάδους εδώ και 27 χρόνια. Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Μεσογείων 206
Χολαργός Αθήνα, 15561

Τηλ: 210 6541505
Fax: 210 0081756

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ