Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Topsw, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Εκπαίδευση

Εκπαιδευτείτε υπεύθυνα και αποτελεσματικά από την TOP SOFTWARE

Σεμινάρια ArchiCAD
Το ArchiCAD προσφέρει μια διαφορετική προσέγγιση στη διαδικασία εξέλιξης των εργασιών σας, η οποία σας δίνει την δυνατότητα να ελέγχετε το σχέδιό σας, διατηρώντας την ακρίβεια και την αποτελεσματική τεκμηρίωση. Ενώ σηκώνετε τοίχους, βάζετε πατώματα, προσθέτετε πόρτες και παράθυρα, δημιουργείτε τις σκάλες και επιλύετε τις στέγες αυτό το εργαλείο δημιουργίας πληροφοριών του κτιρίου, δημιουργεί μια κεντρική βάση δεδομένων των τρισδιάστατων στοιχείων του μοντέλου. Από αυτό μπορείτε να εξαγάγετε όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την πλήρη τεκμηρίωση του σχεδίου σας – πλήρη σχέδια, όψεις και τομές, αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λεπτομέρειες, προμετρήσεις υλικών, πίνακες παραθύρων/θυρών/τελειωμάτων, φωτορεαλισμούς, ταινίες και VR σκηνικά. Αυτό σημαίνει ότι ενώ σχεδιάζετε, το ArchiCAD® δημιουργεί όλη την τεκμηρίωση της μελέτης, ελαχιστοποιώντας την επαναληπτική και ανιαρή σχεδιαστική εργασία. Και αντίθετα από τα 2D σχεδιαστικά προγράμματα, η πρόσβαση στο Εικονικό Κτίριο, σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε αλλαγές οποιαδήποτε στιγμή διατηρώντας την ακεραιότητα των εγγράφων σας, χωρίς να διακινδυνεύετε λάθη που κοστίζουν σε χρήματα ή παραγωγικότητα.

Σεμινάριο
Στο σεμινάριο, ενδεικτικά, διδάσκονται τα ακόλουθα:

  •     Εισαγωγή στη λογική του προγράμματος
  •     Επιλογή – Επεξεργασία
  •     Ανάλυση βασικού μενού – Εργαλειοθηκών
  •     Ανάλυση Εργαλειοθηκών
  •     Υπόλοιποι τύποι σχεδίων – Εισαγωγή στον τρισδιάστατο χώρο
  •     Παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης μελέτης
  •     Επικοινωνία με άλλα προγράμματα – Μεταφορά στο χαρτί.

Απαιτούμενες γνώσεις
Για να συμμετέχετε στο σεμινάριο απαιτούνται βασικές γνώσεις χειρισμού υπολογιστή.

Οι χώροι που διεξαγονται τα εκπαιδευτικά σεμινάρια είναι:

ΑΘΗΝΑ
Λ.Μεσογείων 206
155 61 ΧΟΛΑΡΓΟΣ
210 6541505
210 6544979

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ

Μπορείτε να κατεβάσετε κατευθείαν μια δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών και στη συνέχεια να την επεκτείνεται σε όλη τη διάρκεια των ακαδημαΙκών σας σπουδών.

  Κάντε Εγγραφή και download.

Top Software

Η εταιρεία TOP SOFTWARE ε.π.ε, προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις και προσφέρει υποστήριξη σε μηχανικούς, διακοσμητές και σε συναφείς κλάδους εδώ και 27 χρόνια. Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Μεσογείων 206
Χολαργός Αθήνα, 15561

Τηλ: 210 6541505
Fax: 210 0081756

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ