Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Topsw, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

NEA

ArchiCAD 22

Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Freiburg Γερμανία, DEGELO ARCHITEKTEN www.degelo.net, Φωτογραφία © Barbara Bühler

 

ARCHICAD 22 – Μία νέα οπτική του BIM

Το ARCHICAD 22 εστιάζει στην βελτίωση των ροών εργασίας της αρχιτεκτονικής σχεδίασης και της τεκμηρίωσης για προσόψεις κτηρίου. Επιπλέον, εισάγει σημαντικές βελτιώσεις στη μοντελοποίηση κατασκευών, την διαχείριση πληροφοριών και την 2D απόδοση. Η ανανεωμένη ροή εργασίας Σχεδίασης Προσόψεων του ARCHICAD, παρέχει στους αρχιτέκτονες ένα ευέλικτο περιβάλλον σχεδιασμού για την δημιουργία εξωτερικών ή εσωτερικών προσόψεων και όψεων, χρησιμοποιώντας αρθρωτές δομές και ιεραρχικά, εύκολα διαμορφώσιμα μοτίβα. Υποστηρίζονται τόσο οι παραδοσιακές όσο και οι αλγοριθμικές ροές εργασίας, χάρη στη βελτιωμένη Σύνδεση ARCHICAD-Grasshopper.
Οι ολοκαίνουργιες Παραμετρικές Διατομές διευκολύνουν την δημιουργία υποστυλωμάτων, δοκών και τοίχων ειδικής διατομής και ελέγχουν το σχήμα και το μέγεθος των διατομών τους μέσω BIM παραμέτρων. Οι Ιδιότητες που Ορίζονται με έκφραση βελτιώνουν σημαντικά τις δυνατότητες του ARCHICAD να διαχειρίζεται το γράμμα “Ι” (Πληροφορίες) του ΒΙΜ. Η ευρεσιτεχνία για τον αλγόριθμο Machine Learning (ML) της GRAPHISOFT που εκκρεμεί, προσαρμόζει την 2D πλοήγηση στον τρόπο εργασίας κάθε χρήστη. Το αποτέλεσμα δίνει μία πολύ ομαλή και πλήρους ανταπόκρισης πλοήγηση. Το ARCHICAD 22 περιλαμβάνει την πλέον πρόσφατη μηχανή CineRender της Maxon, παρέχοντας στερεοσκοπικές ή 360-μοιρών σφαιρικούς φωτορεαλισμούς, ταχύτερη δέσμευση στοιχείου που προσφέρει καλύτερη εμπειρία ομαδικής εργασίας, καθώς και βελτιωμένη ποιότητα και ακρίβεια κατά την εξαγωγή πληροφοριών δομικού συστατικού από πολυστρωματικές δομές ή σύμπλοκες διατομές με τη χρήση OPEN BIM προτύπων.

 

Τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά του ARCHICAD 22

Σχεδίαση Προσόψεων
 • Η ανανεωμένη ροή εργασίας Σχεδίασης Προσόψεων του ARCHICAD δίνει την δυνατότητα στους αρχιτέκτονες να σχεδιάζουν, να αναπτύσσουν και να αναλύουν ιεραρχικά συστήματα τοιχοπετασμάτων με μεγάλη ελευθερία, χρησιμοποιώντας αρθρωτά μοτίβα
 • Ο σχεδιασμός γίνεται με φυσική γραφική εισαγωγή στο πιο φυσικό περιβάλλον σχεδιασμού σε 3D ή 2D όψεις, ενώ το ARCHICAD διασφαλίζει ότι το σύστημα τοιχοπετάσματος είναι δομικά σωστό και συμμορφώνεται με τις τοπικές απαιτήσεις τεκμηρίωσης και καταχώρησης
Παραμετρική Επεξεργασία Διατομής
 • Η Παραμετρική Επεξεργασία Διατομής του ARCHICAD 22 συνδυάζει τη δύναμη του παραμετρικού σχεδιασμού με την ελευθερία της γραφικής δημιουργίας διατομών.
 • Δημιουργήστε πιο “έξυπνες” Διατομές για Τοίχους, Δοκούς και Υποστυλώματα, ορίζοντας παραμετρικές ακμές στον επεξεργαστή Διατομής. Αυτό θα επιτρέψει την απόκλιση μεμονωμένων ή πολλών ακμών του χαρακτηριστικού Διατομή κεντρικά ή ανά περίπτωση - είτε γραφικά είτε μέσω των ρυθμίσεων στοιχείου.
Ιδιότητες που Ορίζονται με Εκφράσεις
 • Το ARCHICAD 22 σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε λογικές εκφράσεις για να εξάγετε νέες ιδιότητες και τιμές ιδιοτήτων που εξαρτώνται από τις παραμέτρους του στοιχείου.
 • Αυτή η νέα λειτουργία εμπλουτίζει σημαντικά την πληροφορία - ή το στοιχείο "I" (Πληροφορίες) - του BIM. Η αυτόματη ροή εργασίας σας επιτρέπει να ορίζετε οποιονδήποτε κανόνα υπολογισμού ως τιμή ιδιότητας στοιχείου και να την ενημερώνετε αυτόματα, χωρίς χρονοβόρες και επιρρεπείς σε λάθη μη αυτόματες καταχωρήσεις δεδομένων.
Βελτιώσεις Απόδοσης
 • Το ARCHICAD 22 εισάγει σημαντικές βελτιώσεις στις επιδόσεις, εστιάζοντας σε μία ομαλή και άμεσα ανταποκρινόμενη εμπειρία 2D πλοήγησης και μεγέθυνσης για έργα οποιουδήποτε μεγέθους.
 • Η παραγωγή σύνθετων ράστερ στοιχείων, επιφανειών κοπής και κάλυψης είναι "επιταχυνόμενη από την GPU", δηλαδή εκτελείται από τη μονάδα επεξεργασίας γραφικών του υπολογιστή. Οι πολλαπλοί πυρήνες της CPU του υπολογιστή ενισχύονται περαιτέρω με έναν αλγόριθμο (εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας), ο οποίος χρησιμοποιεί τις μεταβαλλόμενες ανάγκες συνεχούς πλοήγησης - κύλισης ή μεγέθυνσης - στο παρασκήνιο.
Βελτιώσεις Παραγωγικότητας
 • Προσαρμοσμένη Γραφική Σήμανση: Επιλέξτε οποιονδήποτε συνδυασμό θεμελιωδών στοιχείων σχεδίασης (γραμμές, τόξα, πολυγραμμές), συν Μπλοκ Κειμένου (συμπεριλαμβανομένων των σχετικών ΑυτοΚειμένων), και στη συνέχεια αποθηκεύστε τα και χρησιμοποιήστε τα ως Σήμανση.
 • Εισαγωγή και Εξαγωγή Ιδιοτήτων Στοιχείων ARCHICAD μέσω IFC: Το ARCHICAD 22 έχει βελτιώσει την ποιότητα και την ακρίβεια των εξαγόμενων πληροφοριών Συστατικών και Υλικών σε IFC2x3 και IFC4. Αυτό είναι σημαντικό για τη δημιουργία πινάκων, υπολογισμών και εκτιμήσεων κόστους που βασίζονται σε δεδομένα Δομικών Υλικών, μεμονωμένες Στρώσεις Σύνθετης Δομής και Στοιχεία Σύμπλοκης Διατομής.
 • Εργαλειοθήκη Rhino–Grasshopper–ARCHICAD: Η νέα λειτουργία “De-Constructor - Αποδόμηση“ σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μία αντίστροφη ροή εργασίας δεδομένων και να διοχετεύσετε δεδομένα στοιχείων του ARCHICAD στην πλατφόρμα Rhino-Grasshopper. Με αποτέλεσμα, οι αρχιτέκτονες να μπορούν να βελτιστοποιούν τη σχεδίασή τους, χρησιμοποιώντας το τεράστιο σύνολο επεκτάσεων του Grasshopper και του Rhino.
 • Υποστήριξη Υψηλής Ανάλυσης σε Windows 10: Η πολύ πιο ευκρινής απεικόνιση των λεπτομερειών των εικονιδίων του ARCHICAD, των γραμμών, των κειμένων και των άλλων γραφικών της διεπαφής χρήστη παράγει πλέον μία υψηλής ευκρίνειας εμφάνιση. Οι εξαιρετικά υψηλής – 4K και 5K – ανάλυσης οθόνες προσφέρουν πολύ πιο ευκρινή απεικόνιση των λεπτομερειών.
 • Βελτιώσεις Σκάλας και Κιγκλιδώματος: Το πρωτοποριακό χαρακτηριστικό του ARCHICAD 21 έχει βελτιωθεί με βάση τα σχόλια των αρχιτεκτόνων. Οι νέες βελτιώσεις Σκάλας και Κιγκλιδώματος σας επιτρέπουν να απεικονίζετε και να χρησιμοποιείτε το Ελεύθερο Ύψος Σκάλας για την ανίχνευση συγκρούσεων. Οι βελτιώσεις της 2D τεκμηρίωσης Σκάλας συμβάλλουν στη συμμόρφωση με τα ανά χώρα πρότυπα. Οι νέες εξελίξεις για τα κεκλιμμένα Κιγκλιδώματα και τα Πάνελ Κιγκλιδώματος επιτρέπουν την ακριβέστερη μοντελοποίηση.
 • Αυτόματη Δέσμευση Στοιχείου στο Teamwork: Χρειάζεται μόνο ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για τη δέσμευση στοιχείων στοTeamwork, ακόμα και στην περίπτωση επιλογής πάρα πολλών στοιχείων. Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο με Άδεια Χρήστη BIMcloud της GRAPHISOFT.


Για την GRAPHISOFT
Η GRAPHISOFT® ξεκίνησε την επανάσταση του BIM το 1984 με το ARCHICAD®, το πρώτο BIM λογισμικό για αρχιτέκτονες. Η GRAPHISOFT συνεχίζει να ηγείται του χώρου με καινοτόμες λύσεις όπως το επαναστατικό BIMcloud®, το πρώτο παγκοσμίως περιβάλλον συνεργασίας ΒΙΜ σε πραγματικό χρόνο, το EcoDesigner™, την πρώτη παγκοσμίως πλήρως ενσωματωμένη BIM λύση “ΠΡΑΣΙΝΗΣ” σχεδίασης, καθώς και το BIMx®, την κορυφαία εφαρμογή οπτικοποίησης BIM για κινητά. Η GRAPHISOFT είναι μέλος της Ομάδας Nemetschek.

 


ArchiCAD 21

Καλωσήλθατε στο ARCHICAD 21
• Η Σχεδίαση Σκάλας είναι μία επαναληπτική διαδικασία, που απαιτεί αρκετούς επαναληπτικούς κύκλους για τον συγχρονισμό των προθέσεων του σχεδιασμού με τα εφαρμοζόμενα πρότυπα.
Το νέο Εργαλείο Σκάλα του ARCHICAD επεκτείνει τη δημιουργικότητα των αρχιτεκτόνων με την υλοποίηση μετά από εκτεταμένους ελέγχους της ανθρώπινης εργονομίας — δυναμικά!
Οι αλγόριθμοι του ARCHICAD ελέγχουν και επικυρώνουν χιλιάδες επιλογών στο παρασκήνιο, στη συνέχεια παρουσιάζουν στον αρχιτέκτονα για να επιλέξει τις πλέον πρόσφορες λύσεις, για το συγκεκριμένο κτήριο.
• Ένα μοντέλο ARCHICAD λειτουργεί ως μία κεντρική βάση των BIM δεδομένων, προσβάσιμη σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τη μελέτη. Ενώ οι προηγούμενες εκδόσεις ArchiCAD παρείχαν ένα σταθερό σύνολο Ταξινόμησης Στοιχείων, το ARCHICAD 21 εισάγει έναν ευέλικτο τρόπο κατηγοριοποίησης στοιχείων ώστε να υποστηρίζει οποιοδήποτε εθνικό ή εταιρικό σύστημα ταξινόμησης. Επίσης, οι ταξινομήσεις βρίσκονται στον πυρήνα ευφυών ροών εργασίας του ΑΝΟΙΚΤΟΥ (OPEN) BIM, παρέχοντας πρωτοφανή διαλειτουργικότητα μεταξύ επιστημονικών κλάδων. Οι ταξινομήσεις μπορούν να μεταφέρονται μεταξύ μελετών μέσω αρχείων διάταξης XML.
Το BIM έχει αποδειχτεί σημαντικό στην αυτόματη τεκμηρίωση του σχεδιαστικού περιεχομένου των αρχιτεκτόνων. Το ARCHICAD 21 πραγματοποιεί ένα τεράστιο βήμα μπροστά, καθιστώντας το εργαλείο BIM ένα ενεργό τμήμα της διαδικασίας σχεδίασης, παρουσιάζοντας βελτιώσεις τόσο στον πυρήνα των διαδικασιών σχεδίασης όσο και στις διεπιστημονικές ροές εργασίας.


ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Αφήστε το ARCHICAD να κάνει την βαριά εργασία: Απλά, αρχίστε να σχεδιάζετε τη Σκάλα σας είτε στο 2D, είτε στο 3D. Μην ανησυχείτε για τον αριθμό των πατημάτων ή το ύψος των ριχτιών, αυτά θα υπολογίζονται αυτόματα.
Αναδιατάξτε γραφικά τα πατήματα και τεντώστε το μήκος της σκάλας και τα πλατύσκαλα με απόλυτη ελευθερία.
Οι Σκάλες είναι ιεραρχικά συστήματα που συντίθενται από μία φέρουσα δομή, καθώς και πατήματα, ρίχτια, και βαθμιδοφόρους. Αντανακλώντας αυτή την ιεραρχία, το νέο Εργαλείο Σκάλα λειτουργεί ως ένα σύστημα του οποίου τα μέρη υπόκεινται σε επί μέρους επεξεργασία αλλά και αντικαθίστανται μεμονωμένα.

Το νέο Εργαλείο Κιγκλίδωμα σας παρέχει πλήρη ελευθερία δημιουργίας διαμορφώσιμων συστημάτων κιγκλιδώματος, τα οποία συσχετίζονται με Σκάλες, Πλάκες, Τοίχους, Στέγες ή Ανάγλυφα. Δημιουργήστε ένα μοναδικό, παραμετρικό μοτίβο κιγκλιδώματος και στη συνέχεια εφαρμόστε το κατά μήκος διάφορων στοιχείων του κτηρίου με ένα απλό κλικ. Χρησιμοποιήστε τον Επεξεργαστή Μοτίβου Κιγκλιδώματος για να προσαρμόσετε τα μοτίβα: το ARCHICAD εξασφαλίζει ότι όλες οι αλλαγές ενημερώνονται σε ολόκληρο το σύστημα κιγκλιδώματος.
Και δεν προορίζεται μόνο για τη σχεδίαση κιγκλιδώματος: χρησιμοποιήστε το Εργαλείο Κιγκλίδωμα για να τοποθετήσετε οποιαδήποτε επαναλαμβανόμενη σειρά στοιχείων σε μία κάτοψη τοπίου (δενδροστοιχίες, φράκτες ή σειρές στύλων φωτισμού) ή διάφορες διαδρομές (δρόμους, λεπτομέρειες γείσων στέγης ή υδρορροές).

Ανίχνευση Συγκρούσεων
Βεβαιωθείτε ότι το μοντέλο σας είναι συντονισμένο: Η ολοκληρωμένη λειτουργία Ανίχνευσης Συγκρούσεων επιτρέπει τη σύγκριση δύο ομάδων στοιχείων βάσει δικών σας συνόλων κριτηρίων, όπως τύπους στοιχείων, τιμές

Ταξινόμησης, τιμές Ιδιότητας και Χαρακτηριστικά.
Τήρηση των προτύπων: το ARCHICAD 21 εισάγει έναν ευέλικτο τρόπο κατηγοριοποίησης στοιχείων και χώρων για καλύτερη υποστήριξη των εθνικών προτύπων (π.χ. Uniclass, OmniClass, UniFormat). Οι Ταξινομήσεις, μαζί με τις Ιδιότητές τους, μπορούν να εμφανίζονται σε οποιαδήποτε εξαγωγή, επιτρέποντας τη διανομή των BIM δεδομένων των στοιχείων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Για παράδειγμα, προσθέστε τις σε Σημάνσεις και Σφραγίδες Χώρων, χρησιμοποιήστε τις ως κριτήρια αναζήτησης και δημιουργίας πινάκων, προσθέστε τις ως Πεδία σε Πίνακες Στοιχείου, ή αντιστοιχήστε τις ως IFC δεδομένα στην ανταλλαγή IFC μοντέλου.

IFC Διασυνδέσεις
Ομοιογενής ενσωμάτωση εξωτερικού περιεχομένου: Το περιεχόμενο εξωτερικού μοντέλου IFC που δημιουργήθηκε από συμβούλους μπορεί να τοποθετηθεί ως διασύνδεση σε μελέτες ARCHICAD 21 ως προστατευμένο περιεχόμενο αναφοράς. Τέτοιες IFC διασυνδέσεις μπορούν να τοποθετηθούν όσες φορές είναι απαραίτητο. Σε μεγάλες μελέτες, χρησιμοποιήστε το Φίλτρο Μοντέλου για να περιορίσετε την απεικόνιση του IFC περιεχομένου. Αυτά τα IFC ΤΕΜΑΧΙΑ μπορούν να ενημερώνονται εύκολα, εξασφαλίζοντας την ομαλή αμφίδρομη συνεργασία με άλλους μηχανικούς.

Βέλτιστη ροή εργασίας ΑΝΟΙΚΤΟΥ (OPEN) BIM
Δημιουργικότητα χωρία όρια: Το Σύνολο Εργαλείων Rhino–Grasshopper–ARCHICAD συνδέει
τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία για κάθε φάση σχεδίασης, σε Mac και Windows. Αυτό το συντονισμένο σύνολο εργαλείων καλύπτει το χάσμα μεταξύ του σχεδιασμού των αρχικών σταδίων και της Μοντελοποίησης Πληροφοριών Δόμησης. Χρησιμοποιήστε αυτή τη λύση για απρόσκοπτη αμφίδρομη μεταφορά γεωμετρίας και για να μεταφράσετε βασικά γεωμετρικά σχήματα σε πλήρη στοιχεία BIM ενώ προσθέτετε λειτουργικότητα αλγοριθμικής επεξεργασίας.
Η Ζωντανή Σύνδεση δίνει τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μεταξύ Rhino/Grasshopper και ARCHICAD, για τη δημιουργία και τον χειρισμό τμήματος ή ολόκληρου του BIM μοντέλου μέσα από την οπτική διεπαφή δέσμης ενεργειών (scripting). Σχεδιαστές των οποίων η εργασία βασίζεται είτε στο Rhino/Grasshopper, είτε στο ARCHICAD μπορούν να αξιοποιήσουν τη Ζωντανή Σύνδεση προς όφελός τους. Η ζωντανή, συσχετισμένη και αμφίδρομη φύση αυτού του εργαλείου επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ευέλικτες ροές εργασίας και να χρησιμοποιούν τη σύνδεση σε πολλαπλά σενάρια - είτε στο Apple Mac OS είτε στα Microsoft Windows.

Υλοποίηση επιθυμιών χρηστών στο ARCHICAD 21
Εργαζόμαστε για να καταστήσουμε το ARCHICAD όσο το δυνατόν πιο παραγωγικό, γι’ αυτό λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις προτάσεις σας. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Χειρισμός των Διακεκομμένων ΠολυΓΡΑΜΜΩΝ
στις γωνίες έχει βελτιωθεί — τώρα οι γωνίες εμφανίζονται με κατάλληλες παύλες,  ανεξαρτήτως της αρχής ή του τέλους της πολυΓΡΑΜΜΗΣ. Οι γωνίες θα εμφανίζονται με σωστά άκρα, ακόμα και μετά από συστολή/διαστολή.

Η Έξυπνη Μεταβίβαση Παραμέτρου
επιτρέπει το φιλτράρισμα του τύπου των παραμέτρων που θα μεταβιβαστούν από στοιχείο σε στοιχείο. Μπορείτε ακόμα να ονομάσετε, να αποθηκεύσετε και να χρησιμοποιήσετε ξανά τα παλαιότερα ρυθμισμένα σύνολα μεταβίβασης παραμέτρων.

Νέα Κατανομή Κατά Μήκος Διαδρομής
Αυτή η εντολή επιτρέπει τη γρήγορη τοποθέτηση όμοιων στοιχείων κατά μήκος πολυγώνων - όπως φώτα σε έναν δρόμο. Χρησιμοποιήστε τη νέα επιλογή Τυχαίας Τοποθέτησης για να διασκορπίσετε δένδρα σε μία περιοχή.

Τα Νέα 3D Στυλ
σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε ρυθμίσεις 3D παραθύρου και να τις συμπεριλαμβάνετε στις απόψεις σας. Οι αλλαγές των 3D Στυλ θα εφαρμόζονται αυτομάτως στις απόψεις που τα χρησιμοποιούν.

Το βελτιωμένο Μαγικό Ραβδί
Παρέχει γραφική οπτική πληροφόρηση για τα αποτελέσματα μίας εξελισσόμενης λειτουργίας, εξοικονομώντας χρόνο επεξεργασίας.

Βελτιωμένες επιλογές Στυλ Κειμένου και Διάταξης Εμπλουτισμένου Κειμένου (RTF)
διατίθενται για όλα τα σχετικά με κείμενο εργαλεία - όπως τα Εργαλεία Διαστασιολόγηση και Δείκτης (Σήμανση) – για να μπορείτε να δημιουργείτε πολύ πιο γρήγορα, επαγγελματικής εμφάνισης λεπτομερή έγγραφα και σχέδια.

Ο βελτιωμένος Έλεγχος Βάθους Τομής και Όψης και οι επιλογές επεξεργασίας, καθώς και οι εμπλουτισμένες δυνατότητες Εύρους βοηθούν τους αρχιτέκτονες να τελειοποιούν τη θέση και να προσδιορίζουν με ακρίβεια το εύρος των τομών και των όψεων.

Για να Ξεκινήσετε με το ARCHICAD 21
Το ARCHICAD 21 φορτώνεται ηλεκτρονικά, μέσω του Διαδικτύου. Παρακαλώ, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να παραλάβετε το αντίγραφο του λογισμικού και τις απαραίτητες άδειες χρήσης για να το τρέξετε :
1. Κατεβάστε το ARCHICAD graphisoft.com/downloads
2. Τρέξτε τον Βοηθό Εγκατάστασης. Για βοήθεια επισκεφτείτε: graphisoft.com/install
3. Δημιουργήστε το GRAPHISOFT ID (την προσωπική σας ταυτότητα) graphisoftid.graphisoft.com
4. Τρέξτε το License Manager Tool (εγκαθίσταται αυτομάτως μαζί με το ARCHICAD 21) και συνδεθείτε με το δικό σας GRAPHISOFT ID
5. Οι κάτοχοι Λογισμικού Κλειδιού, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
α. Αντιγράψτε & Επικολλήστε το Κλειδί Πιστοποίησης που λάβατε με email από τον μεταπωλητή σας
β. Επιλέξτε και κατεβάστε μία διαθέσιμη για εσάς άδεια χρήσης ARCHICAD 21 από τη λίστα
6. Οι κάτοχοι Υλισμικού Κλειδιού, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
α. Συνδέστε το υλισμικό κλειδί CodeMeter σε μία USB θύρα του υπολογιστή σας
β. Το License Manager Tool θα σας προτρέψει να Ενημερώσετε την άδεια χρήσης του κλειδιού σας
γ. Πατήστε το κουμπί Ενημέρωση Αδειών (Update Licenses) για να κατεβάσετε την άδεια χρήσης στο κλειδί σας

 


ArchiCAD Rental

Λογισμικό BIM με τους δικούς σας όρους

Η νέα προσφορά του ARCHICAD Rental καθιστά την άδεια BIM ευέλικτη, οικονομικά προσιτή και χωρίς κινδύνους
ΑΘΗΝΑ, 15 Οκτωβρίου 2018

Η GRAPHISOFT ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα τιμολόγησης RENTAL το οποίο προσφέρει στα αρχιτεκτονικά γραφεία μια ποικιλία τρόπων απόκτησης του ARCHICAD, του λογισμικού μοντελοποίησης πληροφοριών δόμησης (BIM).
Η GRAPHISOFT προσφέρει τώρα σε όλα τα γραφεία, ανεξαρτήτως μεγέθους - από μεμονωμένους επαγγελματίες έως τις μεγαλύτερες διεθνείς επιχειρήσεις - αρκετές επιλογές αδειοδότησης λογισμικού, οι οποίες ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες και τους προϋπολογισμούς τους.
Σε αυτές περιλαμβάνεται ένα νέο πρόγραμμα μίσθωσης λογισμικού, το οποίο ονομάζεται ARCHICAD Rental (ACR), και το οποίο επιτρέπει στις επιχειρήσεις να μισθώνουν άδειες λογισμικού BIM για όσο χρόνο χρειάζονται. Με την προσθήκη του ACR, οι πελάτες μπορούν τώρα να επιλέξουν μία από τις ακόλουθες επιλογές αδειοδότησης, όπως:
Διαρκής Εμπορική Άδεια Χρήσης ARCHICAD - Με την διαρκή εμπορική άδεια χρήσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήρως λειτουργικό προϊόν της GRAPHISOFT με απεριόριστη χρήση. Θα μπορείτε επίσης να εργάζεστε με παλαιότερες εκδόσεις. Για να χρησιμοποιήσετε την διαρκή εμπορική άδεια του ARCHICAD σε πλήρη λειτουργία, χρειάζεστε είτε ένα υλισμικό κλειδί (CodeMeter), είτε ένα λογισμικό κλειδί.
Άδειες Χρήσης ARCHICAD Rental - Με την επιλογή μίσθωσης μπορείτε να αγοράσετε μία άδεια για συγκεκριμένη χρονική περίοδο (1, 3, 6 και 12 μήνες). Μέσα στο χρονικό διάστημα που έχετε αγοράσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ARCHICAD χωρίς περιορισμούς, π.χ. εκτελώντας πολλαπλές συνεδρίες όλη την ημέρα. Η περίοδος χρήσης μίας άδειας μίσθωσης, ξεκινά την πρώτη ημέρα που θα χρησιμοποιήσετε το ARCHICAD, και όχι την ημέρα που το αγοράσετε. Κατά την εκκίνηση του ARCHICAD, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που θα αναφέρει τις υπόλοιπες ημέρες της διαθεσιμότητάς σας. Η άδεια είναι για μία μεμονωμένη, πλήρως λειτουργική θέση εργασίας ARCHICAD, συμπεριλαμβανομένης της ομαδικής εργασίας (ARCHICAD Teamwork), της τεκμηρίωσης και των οδηγιών χρήσης.

Ερωτήσεις- Απαντήσεις

1. Ποιες είναι οι Διαρκείς Άδειες;
Οι διαρκείς άδειες ARCHICAD είναι άδειες που πληρώνετε μία φορά, τις έχετε στην κατοχή σας και δεν χρειάζεται καμία επιπλέον πληρωμή για τη διατήρησή της έκδοσης που έχετε προμηθευτεί.
2. Τι είναι η Μίσθωση Άδειών;
Οι Μισθωμένες Άδειες ARCHICAD είναι άδειες που μισθώνετε από εμάς για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και μόλις τελειώσει η περίοδος μίσθωσης, οι άδειες σταματούν να λειτουργούν μέχρι να τις ανανεώσετε.
3. Πώς μπορώ να μισθώσω μια άδεια;
Είναι πραγματικά πολύ απλό! Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε όλες τις λεπτομέρειες και να σας προσφέρουμε μία επίσημη προσφορά. Εφόσον εγκριθεί από εσάς, σας τιμολογούμε, και μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή λαμβάνετε τον κωδικό ενεργοποίησης της άδειας χρήσης εντός 5-7 ημερών.
4. Μήπως σημαίνει ότι δεν θα μπορώ πλέον να αγοράζω Διαρκείς άδειες;
Όχι, θα μπορείτε να αγοράζετε άδειες απεριόριστης διάρκειας και δεν πρόκειται να σταματήσουμε τη διάθεσή τους, απλώς εισάγουμε τη Μίσθωση Αδειών ως μία νέα επιλογή.
5. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μίας διαρκούς και μίας Μισθωμένης άδειας;
Όσον αφορά την τεχνική χρήση του ARCHICAD δεν υπάρχει καμία διαφορά στη λειτουργικότητα του προγράμματος. Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, πληρώνετε μόνο μία φορά για τη διαρκή άδεια και είναι δική σας για πάντα, ενώ με τις μισθωμένες άδειες θα πρέπει να πληρώνετε για την ανανέωσή τους, και όταν η περίοδος μίσθωσης λήξει, η άδεια χρήσης σας δεν θα λειτουργεί πλέον.
6. Υπάρχουν περιορισμοί στις Μισθωμένες Άδειες;
Όχι, όλες οι μισθωμένες άδειες είναι πλήρεις άδειες με όλες τις λειτουργίες του ARCHICAD.
7. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Μισθωμένης Άδειας;

Απαιτεί μία μικρότερη επένδυση και έρχεται με όλα τα οφέλη της τυποποιημένης Σύμβασης Συντήρησης Λογισμικού SSA (Δωρεάν Αναβάθμιση, Ασφάλιση σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας της Άδειας Χρήσης), ως μέρος των τελών μίσθωσης, πράγμα που σημαίνει, ότι κατά την περίοδο μίσθωσης θα λαμβάνετε δωρεάν τις αναβαθμίσεις του ARCHICAD και η άδειά σας θα είναι ασφαλισμένη και θα αντικαθίσταται δωρεάν σε περίπτωση ζημιάς ή κλοπής
8. Τι συμβαίνει όταν λήξει η περίοδος μίσθωσης;
Θα έχετε πάντα τη δυνατότητα να δείτε πόσες μέρες παραμένουν στην περίοδο της μίσθωσής σας. Εάν έχετε αποφασίσει να ανανεώσετε τη μίσθωση, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον χρόνο και η μίσθωση θα επεκταθεί αυτόματα. Αν όχι, η άδεια λήγει όταν λήξει η περίοδος μίσθωσης και δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλέον αυτήν την άδεια.

Στοιχεία ενδιαφερομένου


ArchiCAD 19

ARCHICAD 19 — Ταχύτερο από Ποτέ

Καμία αναμονή για φόρτωση των απόψεων. Η GRAPHISOFT έχει επεκτείνει τις στιβαρές τεχνολογίες της (64-bit και πολυδιεργασία) με την επεξεργασία στο παρασκήνιο – μία πρωτοποριακή τεχνολογία στον χώρο του ΒΙΜ. Έτσι το ArchiCAD προσφέρει τώρα αστραπιαίους χρόνους απόκρισης και αυτή η υπερτροφοδοτούμενη ενημέρωση του ArchiCAD το καθιστά τον αδιαφιλονίκητο νικητή, όσον αφορά την ταχύτητα στον χώρο του BIM.

Απόδοση
Το ARCHICAD 19 προσφέρει την πρωτοποριακή ΒΙΜ συνεργασία, ανεξαρτήτως μεγέθους, τοποθεσίας ή κατανομής της συνεργαζόμενης ομάδας.

Επεξεργασία στο Παρασκήνιο
Το ARCHICAD 19 εκμεταλλεύεται την μη χρησιμοποιούμενη υπολογιστική ισχύ, προβλέποντας τις επόμενες κινήσεις σας και προετοιμάζοντας αυτές τις ενέργειες στο παρασκήνιο.

Αρχιτεκτονική
Το ARCHICAD 19 καθιστά το πλέον χρονοβόρο και συχνά βαρετό τμήμα της εργασίας του αρχιτέκτονα, πολύ πιο διασκεδαστικό. Τώρα η επεξεργασία ακριβείας και οι λεπτομερείς λίστες γίνονται τόσο εύκολα, όσο και η αποτύπωση της αρχικής σας ιδέας με το μολύβι.

Διαισθητικότητα
Το ARCHICAD 19 παρέχει σημαντικές βελτιώσεις του εργασιακού περιβάλλοντος τόσο για τους χρήστες του MacOS, όσο και των Windows. Ο εντελώς νέος τρόπος πλοήγησης που έχει ως βάση τις Καρτέλες διευκολύνει κατά πολύ την πρόσβαση στις διάφορες απόψεις και την εποπτεία των BIM εργασιών σας.

ΑΝΟΙΚΤΟ ΒΙΜ
Η βελτιωμένη συνεργασία και η ανίχνευση συγκρούσεων που βασίζεται στο IFC (με τη χρήση της προσθήκης MEP Modeler) βελτιώνει την ΑΝΟΙΚΤΗ BIM συνεργασία μεταξύ αρχιτεκτόνων και άλλων κλάδων μηχανικών.

 


Top Software

Η εταιρεία TOP SOFTWARE ε.π.ε, προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις και προσφέρει υποστήριξη σε μηχανικούς, διακοσμητές και σε συναφείς κλάδους εδώ και 27 χρόνια. Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Μεσογείων 206
Χολαργός Αθήνα, 15561

Τηλ: 210 6541505
Fax: 210 0081756

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ