Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Topsw, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

NEA

BIM Manager Training Week

 

H TOP SOFTWARE υπό την αιγίδα της GRAPHISOFT SE οργανώνει εβδομάδα εκπαίδευσης BIM MANAGER που θα πραγματοποιηθεί στο ΚΠΙΣΝ την εβδομάδα 30/3 - 3/4/2020.

Είστε πιστοποιημένος BIM Manager ή θα θέλατε να γίνετε;
Έχετε ακούσει για το ISO 19650, το πρώτο διεθνές πρότυπο πάνω στο BIM Management;
Από πού θα ξεκινούσατε για τον ορισμό των υποδειγμάτων (templates) στο ARCHICAD και πώς θα τα κάνατε συμβατά με ISO 19650;

OIR, EIR, AIR, BEP, TIDP, MIDP, LOD, PIM, AIM… Σας ακούγονται ακατάληπτα;
Σας ενδιαφέρει να μοιραστείτε την εμπειρία που αποκτήσατε δουλεύοντας σε περιβάλλον ΒΙΜ χρησιμοποιώντας το ARCHICAD;


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:
TOP SOFTWARE
210.6541505
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook Event

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της εκδήλωσης

Κατεβάστε το έντυπο της πρόσκλησης σε μορφή .pdf.


ArchiCAD 23

Τι νέο υπάρχει στο ARCHICAD 23:

Σχεδίαση

Εκ νέου σχεδίαση των εργαλείων Υποστύλωμα και Δοκός:

Το ARCHICAD 23 επιτρέπει στους αρχιτέκτονες να μοντελοποιούν ταχύτερα και να δημιουργούν ακριβείς κατασκευαστικές λεπτομέρειες και προμετρήσεις ενισχυμένου σκυροδέματος, χάλυβα, ξυλείας σύμπλοκων δοκών και υποστυλωμάτων. Σύμπλοκα υποστυλώματα και καμπύλες μεταβλητής διατομής, ή δοκοί με ανοίγματα, μπορούν πλέον να μοντελοποιηθούν και να τεκμηριωθούν, ώστε να πληρούν τα πρότυπα σχεδίασης και απεικόνισης. Οι δοκοί και τα υποστυλώματα μπορούν να απεικονίζονται με διάφορες προβολικές και συμβολικές απόψεις και ράστερ επικάλυψης.

Watch ARCHICAD in action

Συντονισμός

Κενά, Κόγχες, και Εσοχές:

Το ARCHICAD 23 εισάγει το νέο εργαλείο Άνοιγμα, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μοντελοποίηση και τον συντονισμό των κενών, των κογχών και των εσοχών της μελέτης — ως οριζόντια, κατακόρυφα ή κεκλιμένα Ανοίγματα σε στοιχεία, ομάδες στοιχείων ή ακόμα και ορόφους. Τα Ανοίγματα αυτά είναι σημαντικά για τον συντονισμό των έργων, καθώς είναι εξίσου σημαντικά για τους αρχιτέκτονες, τους μηχανικούς και τους συμβούλους και πρέπει να τεκμηριώνονται από αρχιτέκτονες και μηχανικούς. Τα Ανοίγματα μπορούν να μοντελοποιηθούν, να πινακοποιηθούν και να τεκμηριωθούν, χρησιμοποιώντας διαισθητικά εργαλεία, αλλά και να μοιραστούν μέσω ανοικτών IFC προτύπων.

Watch ARCHICAD in action

 

Οπτικοποίηση

Φωτογραφικές ρεαλιστικές απεικονίσεις με το Twinmotion, με ένα κλικ.

Το ARCHICAD 23 επιτρέπει στους αρχιτέκτονες να απολαμβάνουν απόδοση σε πραγματικό χρόνο και φωτορεαλιστική απεικόνιση με την απρόσκοπτη ροή εργασίας της ζωντανής σύνδεσης με το Twinmotion. Χάρη στην κορυφαία λύση αποδόσεων του Twinmotion, η δημιουργία φωτορεαλιστικών απεικονίσεων σε πραγματικό χρόνο, είναι πλέον εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη, ενώ ο συγχρονισμός σε πραγματικό χρόνο επιτρέπει στους αρχιτέκτονες να επεξεργάζονται το μοντέλο και να λαμβάνουν γρήγορες αποφάσεις σχεδιασμού. Όλοι οι κάτοχοι άδειας ARCHICAD 23 δικαιούνται δωρεάν την αναμενόμενη βελτιωμένη έκδοση του Twinmotion από την Epic Games.

Συνεργασία

Εργαστείτε εξυπνότερα και όχι δυσκολότερα

Ανανεωμένη σύνδεση Solibri: Το ARCHICAD 23 επιτρέπει τον απρόσκοπτο έλεγχο κώδικα και κατασκευής, σε οποιοδήποτε στάδιο του σχεδιασμού. Το ενημερωμένο add-on, ανιχνεύει και αποστέλλει αυτόματα μόνο εκείνα τα στοιχεία που έχουν αλλάξει στο μοντέλο ARCHICAD, με αποτέλεσμα την ταχύτερη συνεργασία.

Ζωντανή σύνδεση Rhino-Grasshopper-ARCHICAD:

Το νέο στοιχείο Deconstruct του Grasshopper, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξαγωγή των δεδομένων επιφάνειας στοιχείων ARCHICAD ως αναφορά σχεδίασης. Με τη βοήθεια αυτής της λειτουργίας, οι αλλαγές στον πυρήνα σχεδιασμού του BIM θα ενημερώνουν αυτόματα όλες τις σχετικές λεπτομέρειες σχεδίασης που παράγονται μέσω αλγορίθμων σχεδίασης στο Grasshopper. Δείτε το ARCHICAD σε δράση

Επίδοση

Ταχύτεροι χρόνοι απόκρισης

Το ARCHICAD 23 δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή μιας αδιάκοπης ροής ξεκινώντας από την εκκίνηση του λογισμικού, την πρόσβαση στα δεδομένα του έργου, καθώς και την πλοήγηση του ατόμου μέσω του Μοντέλου Πληροφοριών Κτιρίου. Αυτό επιτυγχάνεται με τον συνδυασμό της βελτιστοποίησης των πρώτων επιδόσεων, των βελτιωμένων ροών εργασίας και των μειωμένων μεγεθών αρχείων.

Δείτε το ARCHICAD σε δράση


ArchiCAD & BIM Ημερίδα

 

H TOP SOFTWARE σας προσκαλεί στην Ημερίδα ARCHICAD & BIM την οποία διοργανώνει υπό την αιγίδα της GRAPHISOFT στο ξενοδοχείο Hilton στις 28/3/2020, από 10 πμ έως 1:30 μμ.

Η Ημερίδα θα περιλαμβάνει:

 • Εισηγήσεις από εκπροσώπους της GRAPHISOFΤ
 • Παρουσίαση των νέων χαρακτηριστικών ARCHICAD 23
 • Παρουσίαση λογικής ΒΙΜ
 • Παρουσίαση συνεργασίας ARCHICAD και Twinmotion
 • Σύντομες ομιλίες τριών αρχιτεκτονικών γραφείων σχετικά με την εμπειρία τους δουλεύοντας με ARCHICAD σε περιβάλλον ΒΙΜ
 • Παρουσίαση επιλογών εκπαίδευσης ARCHICAD

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα πραγματοποιείται μόνο με προσκλήσεις.

Για δήλωση συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας:
TOP SOFTWARE
210.6541505
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook Event

Κατεβάστε την πρόσκληση σε μορφή .pdf.


ArchiCAD 22

Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Freiburg Γερμανία, DEGELO ARCHITEKTEN www.degelo.net, Φωτογραφία © Barbara Bühler

 

ARCHICAD 22 – Μία νέα οπτική του BIM

Το ARCHICAD 22 εστιάζει στην βελτίωση των ροών εργασίας της αρχιτεκτονικής σχεδίασης και της τεκμηρίωσης για προσόψεις κτηρίου. Επιπλέον, εισάγει σημαντικές βελτιώσεις στη μοντελοποίηση κατασκευών, την διαχείριση πληροφοριών και την 2D απόδοση. Η ανανεωμένη ροή εργασίας Σχεδίασης Προσόψεων του ARCHICAD, παρέχει στους αρχιτέκτονες ένα ευέλικτο περιβάλλον σχεδιασμού για την δημιουργία εξωτερικών ή εσωτερικών προσόψεων και όψεων, χρησιμοποιώντας αρθρωτές δομές και ιεραρχικά, εύκολα διαμορφώσιμα μοτίβα. Υποστηρίζονται τόσο οι παραδοσιακές όσο και οι αλγοριθμικές ροές εργασίας, χάρη στη βελτιωμένη Σύνδεση ARCHICAD-Grasshopper.
Οι ολοκαίνουργιες Παραμετρικές Διατομές διευκολύνουν την δημιουργία υποστυλωμάτων, δοκών και τοίχων ειδικής διατομής και ελέγχουν το σχήμα και το μέγεθος των διατομών τους μέσω BIM παραμέτρων. Οι Ιδιότητες που Ορίζονται με έκφραση βελτιώνουν σημαντικά τις δυνατότητες του ARCHICAD να διαχειρίζεται το γράμμα “Ι” (Πληροφορίες) του ΒΙΜ. Η ευρεσιτεχνία για τον αλγόριθμο Machine Learning (ML) της GRAPHISOFT που εκκρεμεί, προσαρμόζει την 2D πλοήγηση στον τρόπο εργασίας κάθε χρήστη. Το αποτέλεσμα δίνει μία πολύ ομαλή και πλήρους ανταπόκρισης πλοήγηση. Το ARCHICAD 22 περιλαμβάνει την πλέον πρόσφατη μηχανή CineRender της Maxon, παρέχοντας στερεοσκοπικές ή 360-μοιρών σφαιρικούς φωτορεαλισμούς, ταχύτερη δέσμευση στοιχείου που προσφέρει καλύτερη εμπειρία ομαδικής εργασίας, καθώς και βελτιωμένη ποιότητα και ακρίβεια κατά την εξαγωγή πληροφοριών δομικού συστατικού από πολυστρωματικές δομές ή σύμπλοκες διατομές με τη χρήση OPEN BIM προτύπων.

 

Τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά του ARCHICAD 22

Σχεδίαση Προσόψεων
 • Η ανανεωμένη ροή εργασίας Σχεδίασης Προσόψεων του ARCHICAD δίνει την δυνατότητα στους αρχιτέκτονες να σχεδιάζουν, να αναπτύσσουν και να αναλύουν ιεραρχικά συστήματα τοιχοπετασμάτων με μεγάλη ελευθερία, χρησιμοποιώντας αρθρωτά μοτίβα
 • Ο σχεδιασμός γίνεται με φυσική γραφική εισαγωγή στο πιο φυσικό περιβάλλον σχεδιασμού σε 3D ή 2D όψεις, ενώ το ARCHICAD διασφαλίζει ότι το σύστημα τοιχοπετάσματος είναι δομικά σωστό και συμμορφώνεται με τις τοπικές απαιτήσεις τεκμηρίωσης και καταχώρησης
Παραμετρική Επεξεργασία Διατομής
 • Η Παραμετρική Επεξεργασία Διατομής του ARCHICAD 22 συνδυάζει τη δύναμη του παραμετρικού σχεδιασμού με την ελευθερία της γραφικής δημιουργίας διατομών.
 • Δημιουργήστε πιο “έξυπνες” Διατομές για Τοίχους, Δοκούς και Υποστυλώματα, ορίζοντας παραμετρικές ακμές στον επεξεργαστή Διατομής. Αυτό θα επιτρέψει την απόκλιση μεμονωμένων ή πολλών ακμών του χαρακτηριστικού Διατομή κεντρικά ή ανά περίπτωση - είτε γραφικά είτε μέσω των ρυθμίσεων στοιχείου.
Ιδιότητες που Ορίζονται με Εκφράσεις
 • Το ARCHICAD 22 σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε λογικές εκφράσεις για να εξάγετε νέες ιδιότητες και τιμές ιδιοτήτων που εξαρτώνται από τις παραμέτρους του στοιχείου.
 • Αυτή η νέα λειτουργία εμπλουτίζει σημαντικά την πληροφορία - ή το στοιχείο "I" (Πληροφορίες) - του BIM. Η αυτόματη ροή εργασίας σας επιτρέπει να ορίζετε οποιονδήποτε κανόνα υπολογισμού ως τιμή ιδιότητας στοιχείου και να την ενημερώνετε αυτόματα, χωρίς χρονοβόρες και επιρρεπείς σε λάθη μη αυτόματες καταχωρήσεις δεδομένων.
Βελτιώσεις Απόδοσης
 • Το ARCHICAD 22 εισάγει σημαντικές βελτιώσεις στις επιδόσεις, εστιάζοντας σε μία ομαλή και άμεσα ανταποκρινόμενη εμπειρία 2D πλοήγησης και μεγέθυνσης για έργα οποιουδήποτε μεγέθους.
 • Η παραγωγή σύνθετων ράστερ στοιχείων, επιφανειών κοπής και κάλυψης είναι "επιταχυνόμενη από την GPU", δηλαδή εκτελείται από τη μονάδα επεξεργασίας γραφικών του υπολογιστή. Οι πολλαπλοί πυρήνες της CPU του υπολογιστή ενισχύονται περαιτέρω με έναν αλγόριθμο (εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας), ο οποίος χρησιμοποιεί τις μεταβαλλόμενες ανάγκες συνεχούς πλοήγησης - κύλισης ή μεγέθυνσης - στο παρασκήνιο.
Βελτιώσεις Παραγωγικότητας
 • Προσαρμοσμένη Γραφική Σήμανση: Επιλέξτε οποιονδήποτε συνδυασμό θεμελιωδών στοιχείων σχεδίασης (γραμμές, τόξα, πολυγραμμές), συν Μπλοκ Κειμένου (συμπεριλαμβανομένων των σχετικών ΑυτοΚειμένων), και στη συνέχεια αποθηκεύστε τα και χρησιμοποιήστε τα ως Σήμανση.
 • Εισαγωγή και Εξαγωγή Ιδιοτήτων Στοιχείων ARCHICAD μέσω IFC: Το ARCHICAD 22 έχει βελτιώσει την ποιότητα και την ακρίβεια των εξαγόμενων πληροφοριών Συστατικών και Υλικών σε IFC2x3 και IFC4. Αυτό είναι σημαντικό για τη δημιουργία πινάκων, υπολογισμών και εκτιμήσεων κόστους που βασίζονται σε δεδομένα Δομικών Υλικών, μεμονωμένες Στρώσεις Σύνθετης Δομής και Στοιχεία Σύμπλοκης Διατομής.
 • Εργαλειοθήκη Rhino–Grasshopper–ARCHICAD: Η νέα λειτουργία “De-Constructor - Αποδόμηση“ σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μία αντίστροφη ροή εργασίας δεδομένων και να διοχετεύσετε δεδομένα στοιχείων του ARCHICAD στην πλατφόρμα Rhino-Grasshopper. Με αποτέλεσμα, οι αρχιτέκτονες να μπορούν να βελτιστοποιούν τη σχεδίασή τους, χρησιμοποιώντας το τεράστιο σύνολο επεκτάσεων του Grasshopper και του Rhino.
 • Υποστήριξη Υψηλής Ανάλυσης σε Windows 10: Η πολύ πιο ευκρινής απεικόνιση των λεπτομερειών των εικονιδίων του ARCHICAD, των γραμμών, των κειμένων και των άλλων γραφικών της διεπαφής χρήστη παράγει πλέον μία υψηλής ευκρίνειας εμφάνιση. Οι εξαιρετικά υψηλής – 4K και 5K – ανάλυσης οθόνες προσφέρουν πολύ πιο ευκρινή απεικόνιση των λεπτομερειών.
 • Βελτιώσεις Σκάλας και Κιγκλιδώματος: Το πρωτοποριακό χαρακτηριστικό του ARCHICAD 21 έχει βελτιωθεί με βάση τα σχόλια των αρχιτεκτόνων. Οι νέες βελτιώσεις Σκάλας και Κιγκλιδώματος σας επιτρέπουν να απεικονίζετε και να χρησιμοποιείτε το Ελεύθερο Ύψος Σκάλας για την ανίχνευση συγκρούσεων. Οι βελτιώσεις της 2D τεκμηρίωσης Σκάλας συμβάλλουν στη συμμόρφωση με τα ανά χώρα πρότυπα. Οι νέες εξελίξεις για τα κεκλιμμένα Κιγκλιδώματα και τα Πάνελ Κιγκλιδώματος επιτρέπουν την ακριβέστερη μοντελοποίηση.
 • Αυτόματη Δέσμευση Στοιχείου στο Teamwork: Χρειάζεται μόνο ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για τη δέσμευση στοιχείων στοTeamwork, ακόμα και στην περίπτωση επιλογής πάρα πολλών στοιχείων. Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο με Άδεια Χρήστη BIMcloud της GRAPHISOFT.


Για την GRAPHISOFT
Η GRAPHISOFT® ξεκίνησε την επανάσταση του BIM το 1984 με το ARCHICAD®, το πρώτο BIM λογισμικό για αρχιτέκτονες. Η GRAPHISOFT συνεχίζει να ηγείται του χώρου με καινοτόμες λύσεις όπως το επαναστατικό BIMcloud®, το πρώτο παγκοσμίως περιβάλλον συνεργασίας ΒΙΜ σε πραγματικό χρόνο, το EcoDesigner™, την πρώτη παγκοσμίως πλήρως ενσωματωμένη BIM λύση “ΠΡΑΣΙΝΗΣ” σχεδίασης, καθώς και το BIMx®, την κορυφαία εφαρμογή οπτικοποίησης BIM για κινητά. Η GRAPHISOFT είναι μέλος της Ομάδας Nemetschek.

 


Top Software

Η εταιρεία TOP SOFTWARE ε.π.ε, προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις και προσφέρει υποστήριξη σε μηχανικούς, διακοσμητές και σε συναφείς κλάδους εδώ και 27 χρόνια. Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Μεσογείων 206
Χολαργός Αθήνα, 15561

Τηλ: 210 6541505
Fax: 210 0081756

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ