Τα κτήρια του Archicad

Κάθε έκδοση του Archicad αποτίει φόρο τιμής σε ένα σπουδαίο κτήριο που σχεδιάστηκε με το πρόγραμμα.

Artlantis 2020

Η επανάσταση στο Αρχιτεκτονικό Rendering
Το Artlantis, πρωτοπόρο στην αρχιτεκτονική απεικόνιση και συμβατό με όλο το λογισμικό 3D μοντελοποίησης της αγοράς, είναι η ευκολότερη και γρηγορότερη λύση φωτορεαλιστικών απεικονίσεων και παραγωγής ταινιών οποιασδήποτε 3D μελέτης, επιλεγμένο από 100.000 και πλέον αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και πολεοδόμους σε περισσότερες από 110 χώρες, και οφείλει τη διεθνή του φήμη στα θεμελιώδη του πλεονεκτήματα.

 

 

Προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο

Το άνοιγμα ενός 3D σκηνικού, η πλοήγηση, οι αλλαγές των σκιαστών και των αντικειμένων, των φώτων ή του 3D περιβάλλοντος εμφανίζονται άμεσα στο παράθυρο προεπισκόπησης

Ταχύτητα

Η ταχύτητα εμφάνισης του σκηνικού, η πλοήγηση, η τοποθέτηση στο χώρο ή η διασπορά φωτός, τόσο στην προεπισκόπηση όσο και στους υπολογισμούς και στην τελική φωτορεαλιστική απεικόνιση, είναι εξαιρετική. Ενώ το Global Illumination (GI) — το εχέγγυο για το ρεαλισμό σκηνικού — απαιτεί πολύ χρόνο για την επεξεργασία του, το Artlantis είναι το μόνο πρόγραμμα φωτορεαλισμού που προσφέρει επωφελή αναλογία ποιότητας/χρόνου επεξεργασίας.

Universal

Τόσο σε Mac όσο και σε Windows, το Artlantis είναι συμβατό σχεδόν με όλους τους 3D μοντελοποιητές της αγοράς.

Εισαγωγή οικοπέδου

Η χρήση του είναι απλή και ομαλή και οι ρυθμίσεις του είναι ορατές στο παράθυρο προεπισκόπησης. Για ακόμα μεγαλύτερο ρεαλισμό, μπορείτε να προσθέσετε εικόνες στο προσκήνιο και να δοκιμάσετε να επεξεργαστείτε τη διαφάνειά τους μέσα από το Artlantis.

Nέα Xαρακτηριστικά του Artlantis 2020

RAL χρώματα και αποχρώσεις

Το Artlantis 2020 προσφέρει 243 χρώματα και αποχρώσεις από τις παλέτες RAL Effect, RAL Design και RAL Classic, οι οποίες αποτελούν τα πιο χαρακτηριστικά πρότυπα χρωμάτων στον κόσμο της αρχιτεκτονικής και της κατασκευής.

Εργαλείο Denoiser (Αφαίρεση Θορύβου)

Μπορείτε να μειώσετε ή ακόμα και να καταργήσετε, τον θόρυβο των αποδόσεων, που συνήθως παράγεται από την ανάκλαση των shaders. Το εργαλείο Denoiser αναλύει την εικόνα σε pixels και μειώνει το θόρυβο, εξοικονομώντας χρόνο που θα χρειαζόταν για μετεπεξεργασία.

Γρασίδι 3D

Ο ενσωματωμένος κατάλογος Media, προσφέρει 4 νέους τύπους γρασιδιού και 6 αναβαθμισμένους τύπους 3D γρασιδιού, ενισχυμένους με νέες ρυθμίσεις: μπορείτε να προσαρμόζετε το χρώμα του γρασιδιού, εφαρμόζοντας διακυμάνσεις πυκνότητας — το μέγεθος υπολογίζεται αυτόματα ανά ζώνη.

Εργαλείο Portals

Τα Portals είναι η νέα ρύθμιση βελτιστοποίησης, που εξασφαλίζει γρήγορο υπολογισμό των φωτορεαλιστικών, όταν ρυθμίζετε το φως στο Artlantis σε περιβάλλον χαμηλής ποιότητας. Αυτή η επιλογή βελτιώνει την φωτεινότητα των εσωτερικών απόψεων και αφαιρεί τον θόρυβο από την εικόνα.

Έντυπα & Φυλλάδια

Κατεβάστε σε μορφή .pdf ενημερωτικά φυλλάδια για το Artlantis