Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Topsw, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

ArchiCAD 16

BIM Components at Your Fingertips

Βουδαπέστη 2/5/2012 – H GRAPHISOFT® ανακοίνωσε το ArchiCAD® 16, την τελευταία έκδοση του κορυφαίου λογισμικού BIM σχεδίασης για αρχιτέκτονες. Το ArchiCAD 16 εισάγει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα λύσεων για διευκόλυνση της δημιουργίας, της ανταλλαγής, και της εξεύρεσης προσαρμοσμένων συστατικών BIM. Η ενσωματωμένη Ενεργειακή Αξιολόγηση μετατρέπει το ArchiCAD 16 στην πιο «πράσινη» λύση BIM που είναι διαθέσιμη σήμερα στην αγορά.

Οι «κτιριοδομικές μελέτες - από τη φύση τους - περιέχουν πολλά ειδικά δομικά στοιχεία και δομές, των οποίων οι απαιτήσεις μπορεί να ξεπερνούν τα συνηθισμένα εργαλεία BIM», δήλωσε ο László Vértesi, Αντιπρόεδρος των Προϊόντων της Graphisoft. «Το ArchiCAD 16 εισάγει ικανότητες άμεσης μοντελοποίησης και ένταξη στο “cloud”, για να βοηθήσει τους χρήστες να δημιουργούν και να βρίσκουν τα εξειδικευμένα αντικείμενα, τα συστατικά και τις δομές που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των BIM μοντέλων τους», συνέχισε.

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΟΡΦΗ – Επανασχεδιασμός της Ελευθερίας Σχεδίασης BIM

Τα ειδικά αντικείμενα, τα εξαρτήματα και οι δομές, απαιτούν ένα εργαλείο με εξαιρετική ευελιξία διαμόρφωσης. Με το ολοκαίνουργιο εργαλείο ΜΟΡΦΗ™,. το ArchiCAD 16 εισάγει τις ικανότητες άμεσης μοντελοποίησης στο εγγενές περιβάλλον BIM. Το εργαλείο ΜΟΡΦΗ επιτρέπει τη δημιουργία στοιχείου οποιασδήποτε γεωμετρίας με έναν διαισθητικό γραφικό τρόπο, που χαρακτηρίζεται από δημοφιλείς τεχνικές μοντελοποίησης όπως πίεση & τράβηγμα (push & pull). Τα στοιχεία ΜΟΡΦΗ μπορούν να δημιουργηθούν από το μηδέν, σχεδιάζοντας απλά ένα 3D πολύγωνο ή μετατρέποντας οποιοδήποτε υπάρχον BIM στοιχείο του ArchiCAD. Το εργαλείο ΜΟΡΦΗ είναι μια βέλτιστη λύση για τη δημιουργία ειδικών BIM συστατικών, ειδικών δομών και άλλων στοιχείων του περιβάλλοντος δόμησης, καθώς και ειδικά σχεδιασμένα εσωτερικά κτηρίων.

BIMcomponents.com – “Cloud” - Αναζήτηση BIM Συστατικών

Τα δομικά συστατικά είναι ένας από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους τομείς της βιομηχανίας BIM. Η παραμετρική τεχνολογία GDL του ArchiCAD, έχει αποδειχτεί για τους επαγγελματίες ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας "έξυπνων" δομικών στοιχείων. Το ArchiCAD 16 αλλάζει ριζικά τις δυνατότητες που έχει ο μέσος χρήστης να δημιουργεί τα ειδικά BIM στοιχεία που απαιτούν οι μελέτες του. Οι νέες δυνατότητες μοντελοποίησης του ArchiCAD, σε συνδυασμό με την “cloud” βάση δεδομένων συστατικών BIM, επιτρέπουν στους χρήστες τη δημιουργία, την αναζήτηση, τη φόρτωση και το κατέβασμα προσαρμοσμένων BIM συστατικών. Η πλήρως ολοκληρωμένη διαδικτυακή πύλη καθιστά την κοινή χρήση συστατικών BIM πρωταρχική λειτουργία της κοινότητας χρηστών. Το BIMcomponents.com παρέχει επίσης μία κεντρική “αγορά” για όλα τα GDL αντικείμενα, άμεσα προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες ArchiCAD.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ – Η πρώτη πλήρως ολοκληρωμένη BIM λύση Ενεργειακής Αξιολόγησης

Στο σημερινό περιβάλλον, η βιωσιμότητα αποτελεί επιτακτική ανάγκη για όλα τα οικοδομικά έργα. Σε αντίθεση με τη συμβατική σκέψη, οι κύριες αποφάσεις που επηρεάζουν τα χαρακτηριστικά βιωσιμότητας ενός κτηρίου λαμβάνονται από τους αρχιτέκτονες και όχι από τους μηχανικούς συστημάτων. Η Graphisoft συνεχίζει να καινοτομεί στην «πράσινη» δόμηση, προσφέροντας την καλύτερη ροή εργασίας βιώσιμου σχεδιασμού, ενσωματωμένου στο BIM λογισμικό της. Η ενσωματωμένη λειτουργικότητα Ενεργειακής Αξιολόγησης του ArchiCAD 16, είναι παρόμοια με εκείνην του πρώην αυτόνομου προϊόντος EcoDesigner™, αλλά βασίζεται σε εντελώς νέα τεχνολογία (π.χ. ανάλυση της γεωμετρίας του μοντέλου δόμησης με βάση τα όρια χώρων-ζωνών, επιλογή εισαγωγής αναλυτικών δεδομένων καιρού, κλπ). Αυτή η τεχνολογία που επιτρέπει στους αρχιτέκτονες να εκτελούν αξιόπιστη δυναμική ενεργειακή αξιολόγηση του BIM μοντέλου τους εντός του ArchiCAD, βασισμένη στην ανάλυση της γεωμετρίας ΒΙΜ και τα ακριβή ωριαία κλιματικά δεδομένα (με απευθείας σύνδεση) της θέσης του κτηρίου, είναι μία επιτακτική ανάγκη για όλα τα οικοδομικά έργα.

Μαζί με το ArchiCAD 16, η Graphisoft προσφέρει επίσης σημαντική ροή εργασίας και ενημερώσεις παραγωγικότητας για το αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο λύσεών της. Αυτές περιλαμβάνουν έναν αναβαθμισμένο BIM Server™, Cloud - ολοκληρωμένη υπηρεσία διαμοιρασμού μοντέλων για χρήστες BIMx με ενεργό συμβόλαιο συντήρησης, καθώς και υποστήριξη για την IFC 2x3 Coordination View έκδοση 2.0, για διευκόλυνση του ΑΝΟΙΚΤΟΥ (OPEN) BIM. Το ArchiCAD 16 θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουνίου 2012, και η διάθεση στους πελάτες θα αρχίσει τις πρώτες εβδομάδες μετά την επίσημη κυκλοφορία. Με ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα, όλες οι 26 τοπικές εκδόσεις προγραμματίζονται να φτάσουν στην αγορά μέχρι το τέλος του 3ου τριμήνου 2012. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ArchiCAD 16, παρακαλώ επισκεφθείτε: http://www.graphisoft.com/archicad.

Για μια ζωντανή επίδειξη του ArchiCAD 16, παρακαλούμε να εγγραφείτε στο επερχόμενο διαδικτυακό σεμινάριο “BIM Components at Your Fingertips” (Συστατικά BIM στα χέρια σας), της 19ης Ιουνίου 2012.

Για την GRAPHISOFT

Η GRAPHISOFT® πυροδότησε την BIM επανάσταση με το ArchiCAD®, το πρώτο BIM λογισμικό στον κλάδο των αρχιτεκτόνων. Η GRAPHISOFT συνεχίζει να ηγείται της βιομηχανίας  λογισμικού με καινοτόμες λύσεις, όπως τον επαναστατικό GRAPHISOFT BIM Server™, το πρώτο παγκοσμίως, περιβάλλον συνεργασίας BIM σε πραγματικό χρόνο, και το GRAPHISOFT EcoDesigner™, την πρώτη στον κόσμο, πλήρως ολοκληρωμένη εφαρμογή ενεργειακού μοντέλου του κτηρίου. Οι καινοτόμες λύσεις της Graphisoft έχουν αλλάξει ριζικά τον τρόπο που οι  αρχιτέκτονες σε όλο τον κόσμο σχεδιάζουν και συνεργάζονται. Η Graphisoft® αποτελεί μέρος του Ομίλου Nemetschek, μετά την εξαγορά της το 2007.


ArchiCAD Start Edition 2013

Οικονομία στην τιμή αλλά όχι στις επιδόσεις

Κυκλοφόρησε και διατίθεται η καινούρια έκδοση του ArchiCad Start Edition. Επωφεληθείτε από την Προσφορά μας και αποκτήστε τώρα το ARCHICAD START EDITION 2013.

Νέες Δυνατότητες του ArchiCAD STAR(T) Edition 2013
Το νέο Εργαλείο Μορφή που παρουσιάστηκε στο ArchiCAD 16, το Εργαλείο Κέλυφος, η ΑΝΟΙΚΤΗ συνεργασία με την εισαγωγή/εξαγωγή IFC, οι Κεκλιμένοι και Σύμπλοκοι Τοίχοι, Δοκοί, Υποστυλώματα, η πλήρης σειρά των εξελιγμένων βοηθημάτων 2D και 3D σχεδίασης – και πολλά άλλα – καθιστούν το ArchiCAD STAR(T) Edition 2013 το ιδανικό εργαλείο μίας ευρείας κοινότητας χρηστών. Το πλήρες σύνολο των δυνατοτήτων διευκολύνουν την εργασία με το STAR(T) Edition 2013 από τη φάση της ογκοπλασίας έως τη φάση της τελικής τεκμηρίωσης. Για να μάθετε περισσότερα για τις νέες δυνατότητες και λεπτομέρειες που αφορούν τη συμβατότητα του ArchiCAD STAR(T) Edition 2013, δείτε τον Συγκριτικό Πίνακα Εκδόσεων.. Σύγκριση AC 16 με AC SE-2013.

Μορφή
Το Εργαλείο Μορφή εισάγει δυνατότητες άμεσης μοντελοποίησης στο εγγενές περιβάλλον BIM, επιτρέποντας τη δημιουργία στοιχείων οποιασδήποτε γεωμετρίας με έναν διαισθητικό γραφικό τρόπο, προσφέροντας δημοφιλείς τεχνικές μοντελοποίησης όπως Ώθηση & Εξώθηση.

Συστατικά ΒΙΜ
Προσπελάστε την “cloud” βάση δεδομένων συστατικών BIM μέσα από το ArchiCAD Start Edition 2013. Δημιουργήστε, μοιραστείτε, φορτώστε και κατεβάστε προσαρμοσμένα BIM στοιχεία άμεσα και βρείτε στοιχεία βιβλιοθήκης είτε τοπικά, είτε μέσα από τη δικτυακή πύλη κάνοντας εύρεση με λέξεις-κλειδιά.

Εργαλείο Κέλυφος
Από τις απλούστατες θολωτές στοές μέχρι τα πιο εκλεπτυσμένα σταυροθόλια, ο αρχιτέκτονας ανέκαθεν φιλοδοξούσε να συνδυάσει αντοχή, λειτουργικότητα και καλαισθησία. Το εργαλείο Κέλυφος υποστηρίζει το ευρύτερο δυνατό φάσμα αρχιτεκτονικών σχημάτων και μορφών που απαντώνται τόσο στην κλασική όσο και στη σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Υποστήριξη IFC
Το ArchiCAD Start Edition 2013 υποστηρίζει την εισαγωγή/εξαγωγή και τη δομή των δεδομένων του προτύπου IFC. Η ροή εργασίας “Ανοικτό BIM” που υποστηρίζεται από το πρωτόκολλο IFC επιτρέπει τη συνεργασία μεταξύ αρχιτεκτόνων και άλλων μηχανικών, ανεξαρτήτως κλάδου ή ονόματος και έκδοσης του λογισμικού που χρησιμοποιούν.

Διαχειριστής Διατομής
Δημιουργήστε και αποθηκεύστε μία ευρεία ποικιλία μορφών από εξώθηση για τον προκαταρκτικό σχεδιασμό σας ή λεπτομερείς σύνθετες δομές που συνδέονται μεταξύ τους με βάση τον βαθμό προτεραιότητάς τους. Αναθέστε ειδικά υλικά, προσδιορίστε τα συστατικά του πυρήνα ή των τελειωμάτων για μία πολύ λειτουργική ροή εργασίας.

Κεκλιμένοι και Σύμπλοκοι (από διατομή) Τοίχοι, Υποστυλώματα και Δοκοί
Οι Τοίχοι, τα Υποστυλώματα και οι Δοκοί μπορούν πλέον να έχουν σύμπλοκη γεωμετρία που επιτυγχάνεται εύκολα με τη βοήθεια του Διαχειριστή Διατομής. Αποκτήστε μία νέα σειρά δυνατοτήτων σχεδίασης και τεκμηρίωσης με τη χρήση της ιδιότητας “Κλίση” του εργαλείου Τοίχος και του εργαλείου Υποστύλωμα.

Τοποθέτηση Εξωτερικών Σχεδίων
Πλέον με το καινούριο αυτό χαρακτηριστικό που επιτρέπει την τοποθέτηση εξωτερικών σχεδίων, έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε αρχεία τύπου PDF, DWG/DXF ή Εικόνας στη μελέτη σας και να τα χειριστείτε δυναμικά με το ArchiCAD Start Edition 2013.

Βελτιώσεις 3D Επεξεργασίας
Χρήσιμες βελτιώσεις της 3D επεξεργασίας υποθέτουν και προτείνουν πιθανές επεμβάσεις σας στο 3D μοντέλο. Τοποθετήστε, ή μετατοπίστε και ανυψώστε αντικείμενα οπουδήποτε με μία κίνηση. Η 3D οπτική πληροφόρηση διευκολύνει τη χρήση των εντολών στροφής και διάσπασης. Ο προηγμένος χειρισμός του επιπέδου επεξεργασίας και οι νέες μορφές “έξυπνου κέρσορα” καθιστούν την ακριβή εισαγωγή δεδομένων ακόμα ευκολότερη.


ArchiCAD Start Edition 2014

Οικονομία στην τιμή αλλά όχι στις επιδόσεις

Κυκλοφόρησε και διατίθεται η καινούρια έκδοση του ArchiCad Start Edition. Επωφεληθείτε από την Προσφορά μας και αποκτήστε τώρα το ARCHICAD START EDITION 2014.

Νέες Δυνατότητες του ArchiCAD STAR(T) Edition 2014
Οι ολοκαίνουργιες Συνδέσεις Βάσει Προτεραιότητας και οι άλλες λειτουργίες μοντελοποίησης, η ΑΝΟΙΚΤΗ συνεργασία με την υποστήριξη του IFC, οι γενικές Βελτιώσεις Απόδοσης και η πλήρης σειρά των ευφυών βελτιώσεων επεξεργασίας 2D / 3D του ArchiCAD 17, καθώς και πολλά ακόμα, καθιστούν το ArchiCAD STAR(T) Edition 2014 το ιδανικό εργαλείο για μία ευρεία κοινότητα χρηστών. Το πλήρες σύνολο λειτουργιών ομαλοποιεί τη ροή εργασίας του STAR(T) Edition 2014 από τη φάση της ογκοπλασίας έως την τελική τεκμηρίωση. Για να μάθετε περισσότερα για τις νέες δυνατότητες, καθώς και λεπτομέρειες συμβατότητας του ArchiCAD STAR(T) Edition 2014. Σύγκριση AC 17 με AC SE-2014.

Συνδέσεις Βάσει Προτεραιότητας
Οι ολοκαίνουργιες Συνδέσεις Βάσει Προτεραιότητας προσφέρουν υψηλή Ανταποδοτικότητα Επένδυσης (ROI) για την εργασία που αφιερώθηκε στη δημιουργία του μοντέλου ΒΙΜ, παρέχοντας αυτόματα λεπτομέρειες και τομές, επιπέδου τεκμηρίωσης κατασκευής.

Ευφυή Δομικά Υλικά
Νέα, ευφυή δομικά υλικά διασφαλίζουν τη σωστή γραφική αναπαράσταση των υλικών σε τομές (ράστερ τεμνομένων), καθώς και των επιφανειών στοιχείου στις 3D απόψεις. Αυτό δεν απλοποιεί μόνο τη διεπαφή του χρήστη, αλλά επιτρέπει και τη χρησιμοποίηση του ίδιου υλικού σε όλες τις διαδικασίες της σχεδιαστική μελέτης.

Αυξημένη Απόδοση σε Πολύπλοκα Μοντέλα
Το ArchiCAD Start Edition 2014 υποστηρίζει τη δημιουργία και το χειρισμό μεγάλων και πολύπλοκων μοντέλων με την πρωτοεμφανιζόμενη στο χώρο “Υποστήριξη Επεξεργασίας στο Παρασκήνιο" για ταχύτερη παραγωγή των λεπτομερειών πολύπλοκων μοντέλων. Η Βελτιστοποιημένη Κλιμάκωση των Πολυπύρηνων CPUs αυξάνει την απόδοση σε μεγάλα και πολύπλοκα μοντέλα. Η αυξημένη απόδοση της Κεντρικής Μονάδας Γραφικών, καθιστά ακόμα ομαλότερες την 3D πλοήγηση και τη χρήση της OpenGL.

Βελτιωμένο Εργαλείο ΜΟΡΦΗ ®
Το εργαλείο ΜΟΡΦΗ ® εισάγει δυνατότητες άμεσης μοντελοποίησης στο εγγενές BIM περιβάλλον, επιτρέποντας τη δημιουργία στοιχείων οποιασδήποτε γεωμετρίας με έναν διαισθητικό, γραφικό τρόπο. Οι τελευταίες βελτιώσεις βοηθούν τους σχεδιαστές στην αρχική σύλληψη και στη φάση της ογκοπλασίας. Οι αρχιτέκτονες μπορούν να έχουν τον όγκο και το εμβαδόν επιφάνειας μεμονωμένων Μορφών, ανά όροφο.
Αυτά τα δεδομένα παρέχουν πολύτιμη πληροφόρηση στο στάδιο του σχεδιασμού για την ωφέλιμη επιφάνεια του σχεδιαζόμενου έργου.

3D Επίπεδα Κοπής σε Πραγματικό Χρόνο
Οι αρχιτέκτονες μπορούν, γραφικά στο 3D παράθυρο, να καθορίζουν 3D Κοπές του μοντέλου, χρησιμοποιώντας ένα ή περισσότερα επίπεδα κοπής σε οποιαδήποτε θέση. Αυτό βελτιώνει σημαντικά όχι μόνο τις διαδικασίες 3D επεξεργασίας, αλλά και την απεικόνιση των σύνθετων μοντέλων, εμφανίζοντας στην 3D άποψη μόνον τα σχετικά τμήματα του κτηρίου.

Εργαλείο ΚΕΛΥΦΟΣ
Από τις απλούστατες θολωτές στοές μέχρι τα πιο εξελιγμένα σταυροθόλια, ο αρχιτέκτονας ανέκαθεν φιλοδοξούσε να συνδυάσει αντοχή, λειτουργικότητα και καλαισθησία. Το εργαλείο Κέλυφος υποστηρίζει το ευρύτερο δυνατό φάσμα αρχιτεκτονικών σχημάτων και μορφών που απαντώνται τόσο στην κλασική όσο και στη σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Υποστήριξη IFC
Το ArchiCAD Start Edition 2014 υποστηρίζει την εισαγωγή/εξαγωγή και τη δομή δεδομένων των πλέον πρόσφατων προτύπων του IFC. Η ροή εργασίας “Ανοικτό BIM” που υποστηρίζεται από το πρωτόκολλο IFC επιτρέπει τη συνεργασία μεταξύ αρχιτεκτόνων και άλλων μηχανικών, ανεξαρτήτως κλάδου ή ονόματος και έκδοσης του λογισμικού που χρησιμοποιούν.

Τoποθέτηση Εξωτερικών Σχεδίων
Συνδέστε αρχεία PDF, DWG/DXF ή Εικόνας στη μελέτη σας από το μενού Αρχείο ή με ένα απλό “Σύρε & Άφησε” και χειριστείτε τα δυναμικά με το ArchiCAD Start Edition 2014.


ArchiCAD Start Edition 2015

Βασισμένο στην κορυφαία ΒΙΜ τεχνολογία του ArchiCAD 18, το ArchiCAD STAR(T) Edition 2015 έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες των μικρότερων αρχιτεκτονικών γραφείων. Το ArchiCAD SE2015 περιέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργείτε το μοντέλο δομικών πληροφοριών από το οποίο πηγάζει η πλήρης αρχιτεκτονική τεκμηρίωση.

Το STAR(T) Edition 2015 εισάγει μία ευρεία γκάμα βελτιώσεων της μοντελοποίησης και της παραγωγικότητας, που εστιάζουν στις δημοφιλέστερες επιθυμίες των πελατών. Το ArchiCAD STAR(T) EDITION 2015 προσφέρει την πλήρη ισχύ της εξορθολογισμένης ροής εργασίας τεκμηρίωσης που βασίζεται στην τεχνολογία ΒΙΜ του ArchiCAD 18, επιτρέποντας στο μοντέλο να παραμένει ζωντανό μέχρι το τέλος της μελέτης. Αυξάνοντας τη συνολική απόδοση με βελτιώσεις της ταχύτητας, των υπολογισμών, καθώς και της ισχύος που πηγάζουν από τη δέσμευση της GRAPHISOFT να επεκτείνει συνεχώς τις δυνατότητες που προσφέρονται στον αρχιτέκτονα. Οι σχεδιαστές επωφελούνται επίσης από βελτιώσεις στην ανταλλαγή δεδομένων, βελτιώσεις στον χειρισμό των Χαρακτηριστικών και έξυπνες γενικά δεσμεύσεις που βοηθούν τον αρχιτέκτονα να παραμένει απερίσπαστος στην εργασία του. Η Υποστήριξη IFC εξασφαλίζει την ομαλότερη συνεργασία με άλλους μηχανικούς. Η υποστήριξη της διάταξης BCF επιτρέπει ακόμα και την αποστολή σε εξωτερικούς συνεργάτες Σχολιασμούς που συνοδεύονται από 3D απόψεις. Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το ArchiCAD STAR(T) Edition 2015, δείτε τον Συγκριτικό Πίνακα Εκδόσεων και τα Νέα Χαρακτηριστικά.

Οι περιορισμοί του ArchiCAD STAR(T) Edition 2015 σε σχέση με το ArchiCAD 18, περιλαμβάνουν

  • Συνεργασία: Όχι Teamwork / BIM Server / Διασυνδεδεμένα ΤΕΜΑΧΙΑ / XRefs / Reviewer / Υποστήριξη διάταξης αρχείου PMK/EDU / Publisher / Εξαγωγή STL / Έκδοση IFC
  • Μοντελοποίηση: Όχι 'Σύνδεση Υψών Στοιχείου με Ορόφους' / Ανακαίνιση / Τοιχοπέτασμα
  • Τεκμηρίωση/Παραγωγικότητα: Όχι Διαχείριση Αναθεώρησης / Έκδοση BIMx Hyper-model / Ανακαίνιση / Ενσωματωμένη Ενεργειακή Αξιολόγηση / Εννοιολογική Σχεδίαση με Πίνακες Μορφών
  • Απεικόνιση: Όχι CineRender Rendering / LightWorks Rendering / Sketch Rendering
  • Οργάνωση Μελέτης: Όχι Δανεισμός Άδειας Χρήσης / Δικτυακή Άδεια Χρήσης
  • Απόδοση: Όχι Πολυνημάτωση για Απεριόριστους Πυρήνες Για να επωφεληθείτε από όλο το φάσμα των δυνατοτήτων του ArchiCAD, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στην τρέχουσα πλήρη έκδοση του ArchiCAD και να συνεχίσετε την επεξεργασία των προηγούμενων μελετών σας με αυτήν.

Νέα Χαρακτηριστικά ArchiCAD STAR(T) Edition 2015
Οι δεξιότητες Ταυτόχρονης Επεξεργασίας Στοιχείων του ArchiCAD 18, ο Έξυπνος χειρισμός Χαρακτηριστικών, καθώς και οι άλλες λειτουργίες μοντελοποίησης, η ΑΝΟΙΚΤΗ συνεργασία με την υποστήριξη της διάταξης BCF, οι γενικές Βελτιώσεις Απόδοσης και η πλήρης σειρά των βελτιώσεων της εξελιγμένης 2D / 3D επεξεργασίας και πολλών άλλων, καθιστούν το ArchiCAD STAR(T) Edition 2015, το ιδανικό εργαλείο μίας ευρείας κοινότητας χρηστών. Ολόκληρο το σύνολο δυνατοτήτων ομαλοποιεί τη ροή εργασίας του STAR(T) Edition 2015 από τα πρώτα στάδια της μελέτης έως την τελική τεκμηρίωση. Για να μάθετε περισσότερα για τα νέα χαρακτηριστικά και τη συμβατότητα του ArchiCAD STAR(T) Edition 2015, κατεβάστε τον Συγκριτικό Πίνακα Εκδόσεων.

Ενίσχυση Δυνατοτήτων Μαρκαρίσματος
Η εκ νέου σχεδιασμένη διεπαφή της παλέτας Μαρκαρίσματος, με πληροφορίες της κατάστασης και του στυλ, επιτρέπει τη δημιουργία Μαρκαρισμάτων σε 3D Απόψεις όπως και στην Κάτοψη. Οι 3D Απόψεις αποθηκεύονται ως Εγγραφές Μαρκαρίσματος, περιλαμβάνοντας επίπεδα κοπής και θέσεις κάμερας. Δημιουργήστε και αποθηκεύστε στιγμιότυπα στην παλέτα Μαρκαρίσματος και εξάγετε όλα τα δεδομένα σε εξωτερικούς συνεργάτες σε διάταξη BCF.

Εμπλουτισμένη Ανταλλαγή Δεδομένων, βάσει PDF
Το ArchiCAD STAR(T) Edition 2015 προσφέρει μία ομαλή ροή εργασίας ανταλλαγής δεδομένων που βασίζεται στη διάταξη PDF, με την εισαγωγή της ευφυούς ιεραρχίας δεδομένων BIM στη διάταξη Portable Document Format της Adobe. Το STAR(T) Edition 2015 μπορεί να εξάγει άμεσα το σύνολο της τεκμηρίωσης σε διάταξη PDF/A (αρχειοθέτηση) και, εκτός της υποστήριξης εισαγωγής - εξαγωγής PDF, παρέχει επίσης προηγμένο και έξυπνο χειρισμό των ριζόχαρτων και των στοιχείων σχεδίασης, καθιστώντας τα PDF δεδομένα πλήρως συνεργάσιμα. Οι επιλογές μετατροπής PDF Χαρακτηριστικών επιτρέπουν στους χρήστες να τελειοποιούν την εμφάνιση (πένα, μετατροπή γραφής και χαρακτηριστικά) των εισαγόμενων PDF αρχείων. Το 3D περιεχόμενο της μελέτης μπορεί επίσης να περιλαμβάνεται στα εξαγόμενα σύνολα αρχείων PDF.

Φυσικές Δεσμεύσεις
Οι έξυπνες δεσμεύσεις λειτουργούν με τον τρόπο που σκέφτονται οι αρχιτέκτονες. Οι σύνθετες δομές συνδέονται εύκολα με μία απλή εντολή. Η προσαρμογή του πυρήνα των συνδεόμενων γειτονικών σύνθετων δομών δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα, παρά μόνον καθαρές συνδέσεις. Τώρα, πολλά επιλεγμένα στοιχεία τροποποιούνται ταυτόχρονα με μία ενιαία διαδικασία, αλλά και άμεση οπτική πληροφόρηση – ακόμα και όταν πρόκειται για τη δημιουργία ανοιγμάτων σε πολλές πλάκες κατά το ύψος ενός κτηρίου. Οι έξυπνες δεσμεύσεις σε ένα μοντέλο προσφέρουν βολικές λύσεις, συνεισφέροντας στην δημιουργικότητα του αρχιτέκτονα.

Βελτιωμένη Υποστήριξη IFC
Το ArchiCAD Start Edition 2015 υποστηρίζει επαναλαμβανόμενες ανταλλαγές δεδομένων μεταξύ μηχανικών και συμβούλων και παρέχει αρκετές IFC βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένων της βάσει σχεδίου επαγγελματικής διαχείρισης και χαρτογράφησης δεδομένων, και της υψηλής ποιότητας (εγκεκριμένες) εξαγωγικές διαδικασίες.
Το ArchiCAD Start Edition 2015 υποστηρίζει τα σημαντικότερα διεθνή IFC 2x3 πρότυπα (Ορισμοί Άποψης Μοντέλου): Συντονισμένη Άποψη (1.0 και 2.0, Γεωμετρία Επιφάνειας), Βασική Άποψη FM Handover, και Θεμελιώδης Σχεδίαση BIM 2010. Η υποστήριξη αυτών των προτύπων βελτιώνει μία εκτεταμένη σειρά εργασιών διαλειτουργικότητας με συμβούλους και μηχανικούς άλλων κλάδων.
Το SE2015 υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα IFC τύπων δεδομένων: Τύποι IFC ανάθεσης (για παράδειγμα IFC System) με ιεραρχία πολλαπλών (‘sub’) επιπέδων, βασικές και προσαρμοσμένες ποσότητες, οντότητες Προϊόντων IFC Τύπου, ιδιότητες Πάνελ και Επένδυσης Πόρτας/Παραθύρου, Space Containment relation, στοιχεία Οικόπεδου κλπ. Φυσικά, η όλη διαχείριση των IFC δεδομένων γίνεται μέσα από μία φιλική για τον χρήστη διεπαφή.

 


Υποκατηγορίες

Component ImageComponents are larger extensions that produce the major content for your site. Each component has one or more "views" that control how content is displayed. In the Joomla administrator there are additional extensions such as Menus, Redirection, and the extension managers.

Media ImageArchiCAD

Media ImageArtlantis

Top Software

Η εταιρεία TOP SOFTWARE ε.π.ε, προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις και προσφέρει υποστήριξη σε μηχανικούς, διακοσμητές και σε συναφείς κλάδους εδώ και 27 χρόνια. Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Μεσογείων 206
Χολαργός Αθήνα, 15561

Τηλ: 210 6541505
Fax: 210 0081756

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ