Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Topsw, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Artlantis Studio 6

Η επανάσταση στο Αρχιτεκτονικό Rendering

Κυκλοφόρησε το Artlantis 6, η τελευταία έκδοση του πιο γρήγορου αυτόνομου προγράμματος 3D φωτορεαλιστικής απεικόνισης, που αναπτύχθηκε ειδικά για Αρχιτέκτονες και Σχεδιαστές. Το Artlantis 6 συνδυάζει τα πιο προηγμένα και αποδοτικά εργαλεία για γρήγορη και εύκολη φωτορεαλιστική απεικόνιση 3D μελετών.

Νέα χαρακτηριστικά του Artlantis 6

Φυσική Μηχανή

Για να δημιουργήσετε εκπληκτικές εικόνες, το Artlantis 6 περιλαμβάνει τώρα ενσωματωμένη τη δική του φυσική μηχανή, με έμφαση στη φυσική ποιότητα φωτοσκίασης, την ακρίβεια, το υλικό, καθώς και την κατανάλωση ενέργειας.

Ισορροπία Λευκού

Η Ισορροπία Λευκού σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το κυρίαρχο χρώμα ενός σκηνικού, σε σχέση με τον ατμοσφαιρικό (διάχυτο) φωτισμό. Απλά εισάγετε αυτήν τη νέα παράμετρο σε αυτόματη λειτουργία χρώματος ή επιλέξτε ένα χρώμα αναφοράς, το οποίο θα αναγνωριστεί ως το λευκό χρώμα των 3D σκηνικών.

Πριν

Μετά

Ambient occlusion (Αποκλεισμός περιβάλλοντος)

Αυτή η νέα επιλογή στο Artlantis, επιτρέπει στους χρήστες να εμφανίσουν έναν καθολικό αποκλεισμό περιβάλλοντος για τη δημιουργία εικονικών σκιών σε μικρές περιοχές, όπου το φυσικό φως δεν φτάνει. Φέρνει περισσότερο βάθος και ανάγλυφο, τόσο στα εσωτερικά, όσο και στα εξωτερικά σκηνικά.

Λευκό μοντέλο

Κατά τον υπολογισμό, η απόδοση λευκού μοντέλου αλλάζει όλες τις επιφάνειες σε λευκές, εκτός από εκείνες που είναι διαφανείς. Τα φώτα διατηρούν το χρώμα τους ώστε να δημιουργούνται εξελιγμένα περιβάλλοντα.

Προ-ρυθμίσεις

Επιλέξτε ανάμεσα από πολλές έτοιμες μεθόδους (εσωτερικός χώρος, εξωτερικός χώρος, χαμηλός φωτισμός) και διαφορετικούς ορισμούς (ταχύτητα, μεσαία, ποιότητα), για να ρυθμίσετε γρήγορα τα καλύτερα αποτελέσματα!

Φωτισμός και Φώτα Νέον

Έκθεση

Το Αrtlantis προσφέρει δύο μεθόδους φωτισμού: Αυτόματη Ρύθμιση Φωτός και ISO / Διαφράγματος. Επιλέγοντας την Αυτόματη Ρύθμιση Φωτός, τα απλά και τα φώτα Νέον που χρησιμοποιούνται στο σκηνικό, προσαρμόζονται αυτόματα στο ηλιακό και στο διάχυτο φως.

IES Φώτα

Εξ ορισμού, το Artlantis προσφέρει 8 προκαθορισμένα IES προφίλ. Το Artlantis 6 σας επιτρέπει τώρα να εισάγετε IES προφίλ που έχετε κατεβάσει από τις ιστοσελίδες των κατασκευαστών. Τα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται για την προσομοίωση ρεαλιστικού φωτισμού στα έργα σας. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, το Artlantis 6 σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε εύκολα την φωτεινότητα, το χρώμα, την κατεύθυνση και τη γωνία ανοίγματος.

HDRI

Το Artlantis είναι πλήρως συμβατό με τα αρχεία HDRI, για το φόντο και για τον καθολικό (global) φωτισμό. Η λειτουργία “ενισχυμένος ουρανός" στις ρυθμίσεις της μηχανής, αυξάνει την φωτορεαλιστική απόδοση των εικόνων.

Σκιαστής Neon

Επιπλέον, τα φώτα Νέον έχουν ενημερωθεί πλήρως σε αυτήν την έκδοση, παρέχοντας σημαντικά οφέλη, όσον αφορά την ποιότητα και την ταχύτητα υπολογισμού.

Εισαγωγή Τοπίου

Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία εισαγωγής τοπίου (περιβάλλοντος χώρου), το Artlantis 6 προσφέρει μια νέα και απλή διαδικασία προβολής, με πιο ακριβείς υπολογισμούς. Μετά την ευθυγράμμιση των αξόνων XYZ στην 2D προβολή και στο παράθυρο προεπισκόπησης, το μοντέλο μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στην χρησιμοποιούμενη ως φόντο εικόνα. Ένα επαναστατικό ολοκληρωμένο εργαλείο σας επιτρέπει να προσθέτετε διαφάνεια, απευθείας στο Artlantis, στην εικόνα που είναι στο προσκήνιο, ώστε να βελτιώνετε την ποιότητα των σχεδίων σας.

Ολοκληρωμένος Επεξεργαστής Alpha Mask

Αυτό το επαναστατικό εργαλείο σας επιτρέπει να προσθέτετε διαφάνεια, απευθείας στο Artlantis, σε μία εικόνα που είναι στο προσκήνιο, για να βελτιώνετε την ποιότητα των σχεδίων σας.

© Sylwia Golisz

© Piljek Ivan

© Patrick Bernhard

Προβολή Λέιζερ (Laser)

Με ένα απλό κλικ πάνω από το επίπεδο αναφοράς, στο παράθυρο προεπισκόπησης, μπορείτε να ορίζετε τη θέση και τον προσανατολισμό της προβολής του λέιζερ. Μια κόκκινη γραμμή που προβάλλεται περιμετρικά στο μοντέλο, σας επιτρέπει να τοποθετείτε αυτόματα τα αντικείμενα ή τις υφές.

Κατάλογος & Media

Η πρόσβαση στο Artlantis Media Store γίνεται τώρα με ένα μόνο κλικ. Για να προσαρμόσετε τον κατάλογό σας, το Artlantis 6 σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ελεύθερα τους δικούς σας φακέλους σε δεύτερο επίπεδο. Νέες δυνατότητες επιλογής σας επιτρέπουν να βλέπετε τα media, τους shaders και τα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα στο έργο ή εκείνα που προστέθηκαν στην επιλογή. Χάρη στο εργαλείο “dropdrop", μπορείτε να τοποθετείτε τυχαία media στο έργο σας, με κάθε κλικ του ποντικιού.

Έξυπνα Εργαλεία

Προεπισκόπηση
Η πλοήγηση στην προεπισκόπηση γίνεται με ή χωρίς αυτόματη μεταφορά σε OpenGL. Η OpenGL εμφάνιση είναι έγχρωμη, με κρυμμένες ακμές, με εμφανείς ακμές ή με συνδυασμό τους.

Το Φίλτρο Εμφάνιση/Display
Με το φίλτρο εμφάνισης, μπορείτε τώρα να βρείτε γρήγορα τα υλικά ενός αντικειμένου, τα αντικείμενα σε μια προβολή, τους shaders του έργου…

Αναζήτηση/Search
Για ακόμα μεγαλύτερη παραγωγικότητα, έχουν προστεθεί πεδία αναζήτησης στις λίστες κάθε επιθεωρητή/inspector.
© Sylwia Golisz

KeyServer
Η προστασία KeyServer σας επιτρέπει να ξεκινήσετε αυτόματα το Artlantis 6 στον Macintosh, και ως υπηρεσία στα Windows.

Δημιουργία Αντικειμένου
Όταν δημιουργείτε ένα αντικείμενο/object, είναι πλέον εύκολος ο προσδιορισμός του προσανατολισμού του.

Retina
Στον Mac, το Artlantis 6 είναι τώρα συμβατό με τις οθόνες Retina για υψηλής ποιότητας απεικονίσεις.

Αυτόματη Αποθήκευση (Autosave)
Μία πολυαναμενόμενη αλλαγή: Το Artlantis 6 υποστηρίζει τώρα την αυτόματη αποθήκευση ενός αρχείου.

Μετεπεξεργασία
Διατίθεται τώρα για περαιτέρω επεξεργασία ένα νέο εφφέ για βινιετάρισμα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Artlantis

Σύστημα
  • Ελάχιστο: Windows®  7 (64bits) - Προτεινόμενο: Windows® 7 ή 8.1 (64bits)
  • Ελάχιστο: Mac OS X 10.8.5 - Προτεινόμενο: Mac OS X 10.10
CPU
  • Ελάχιστο: Intel® i3 4core 2Ghz - Προτεινόμενο: Intel® Core i7, 4+ Core
RAM
  • Ελάχιστο: 8 GB RAM - Προτεινόμενο: 16 GB
Κάρτα Γραφικών

(Aνάλυση min 1280 X 800 προτείνεται 1920 Χ 1080)

  • OpenGL με 1 GB μνήμη, προτείνεται 2 GB μνήμη
Downloads

  Φυλλάδιο Artlantis

  Κατεβάστε demo.